Cone Artist

(2)

Heb je genoeg van gekreukte en haveloze blunts? De Roll and Fill van Cone Artist is hét antwoord op dit probleem. Met dit simpele maar toch briljant effectieve apparaat kun je altijd een perfect vormgegeven conische joint draaien. Vouw je vloeitje om de kegel, schuif hem eraf en gebruik de trechter om het vloeitje te vullen met je rookwaar. Lengte: 12 cm.

5,00
4,50 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Knowledge Base
 • Video (0)
Reviews (2)
  (2)
  24/Dec/2015

  Good but not perfect
  Easy to use and very useful for those who do not know how to roll. The product is not perfect because the filter is placed inside the narrow end of the cone, which means that when you involve the paper in the cone, it does not squeeze the filter. The filter stays too loose. You'll need to use some tricks to make it work well.

  03/Feb/2015

  Cone artist
  Het is op zich een prima hulpmiddel om een blow te draaien,maar als je dat even snel denkt te doen dan ben je met ouwerwets met de hand draaien sneller. Als je een voorraad fijngemaakte weed en tabak hebt en er een beetje handigheid in krijgt,dan kan je wel vlot blowtjes bouwen. Ook voor mensen die daar moeite mee hebben doordat ze er niet zo handig in zijn of de handen niet goed kunnen gebruiken door bijvoorbeeld reuma of een ongeluk,kan dit zeker een prima oplossing zijn. Al met al een goed apparaatje,maar om snel perfecte blows te draaien toch een beetje omslachtig.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Knowledge Base

Knowledge Base

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Cone Artist
Cone Artist
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.