Vloeipapier Op Rol (Zamnesia)

(7)

Met deze rol lange vloei van het team van Zamnesia, kun je joints van wel vier meter lang draaien! Al heb je dan natuurlijk wel een goede structuur nodig. Dit lange vloei op rol geeft je alle vrijheid en creativiteit voor het draaien van geweldige jointjes. Het is daarmee de perfecte aanvulling op het arsenaal van elke rokende connaisseur.

1,99 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (7)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Vloeipapier Op Rol: spliffs tot wel vier meter lang!

Met Zamnesia’s Vloeipapier Op Rol draai je letterlijk overuren! Met een lengte van wel vier meter, kun je jointjes draaien om van te dromen. Standaard kingsize papier is ongeveer 10cm lang, wat betekent dat je hier ongeveer veertig jointjes uit kunt halen. Maar waarom zou je jezelf beperken, en jezelf niet gewoon op gigantische joints trakteren?

Met een breedte van 44mm is dit vloeipapier stevig genoeg om flink wat wiet te dragen. Tegelijkertijd is het slank genoeg om geen overdreven veel verband papier binnen te krijgen. Bovendien is het vloeipapier vrij dun, waardoor de verbranding van ander materiaal dan wiet tot een minimum wordt beperkt.

De subtiele verpakking is onopvallend genoeg om gewoon op tafel te laten liggen, hoewel je misschien niet hetzelfde kunt zeggen over de megajoints die je met dit vloeipapier kunt maken!

Vloeipapier Op Rol (Zamnesia) Product Informatie
Lengte 400cm
Breedte 44mm
Merk Zamnesia

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (7)
  (7)
  31/May/2022

  Bon produit
  Pratique pour faire des maxi long cônes, et facile à utiliser. Avec un prix abordable pour un rouleau de 4 mètres de feuilles.

  28/May/2022

  Beautiful
  Good produit

  20/Feb/2022

  Pas pratique
  Il faudrait pouvoir couper le papier sur le bord, sinon, ce n'est pas très pratique et je serais preneur d'une largeur plus petite pour des sticks.

  12/Feb/2022

  Top
  Sehr gut

  22/Jan/2022

  Nice price
  Gute und günstige Papiers und sind 4m andere haben oft nur 3m

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Vloeipapier Op Rol (Zamnesia)
Vloeipapier Op Rol (Zamnesia)
Vloeipapier Op Rol (Zamnesia)
Vloeipapier Op Rol (Zamnesia)