OIL Black Leaf Rosin Press

(8)

De productie van Rosin Hash is onschuldig en eenvoudig; je hebt twee hete ijzers nodig en wat druk. In feite is de OIL Black Leaf Rosin Press een stijltang (en kan ook als zodanig worden gebruikt), die ontworpen is voor de productie van Rosin Hash. Het ontwerp zorgt voor gebruiksgemak en een eenvoudige toepassing van druk. De grote, hete ijzers leveren een gestage hitteverdeling.

34,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (8)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

OIL Black Leaf Rosin Press - Maak je eigen Rosin Hash

Een van de nieuwere trends is Rosin Hash, een BHO-achtig extract. Maar in tegenstelling tot BHO is de productie van Rosin Hash absoluut ongevaarlijk en eenvoudig. Er zijn geen explosieve gassen of chemische oplosmiddelen bij betrokken; je hebt uitsluitend hete ijzers nodig en wat druk.

In feite is de OIL Black Leaf Rosin Press dit allemaal. Het apparaat ziet eruit als een stijltang, maar is speciaal ontworpen voor de productie van Rosin Hash. Het ontwerp zorgt voor een eenvoudige toediening van druk, waarmee gebruiksgemak wordt verzekerd. Bovendien biedt het apparaat een traploze temperatuurregeling (50-243°C), een LED-display voor de temperatuur en het heeft een keramische toermalijn coating, die zorgt voor een bijzonder stabiele verdeling van de hitte.

Afmetingen:

Pers: 290 x 45 x 40mm
IJzers: 91 x 39mm

EU-Standaard stekker, 110-240V

Gebruikershandleiding in Duits en Engels

Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie

De uiteindelijke kleur kan afwijken van de kleur die op productafbeelding staat.

Video: OIL Black Leaf Rosin Press

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (8)
  (8)
  24/Sep/2018

  Best service
  Besteld en snel in huis. Helaas werkte het apparaat niet. Contact opgenomen met de klantenservice erg vriendelijk en snel antwoord. Ze sturen me een nieuwe op. Keep up the good work. Perfect service. Van plan om de press te gebruiken met behulp van een bankschroef. Dit werkte goed met stijltang maar met de instelbare temp van de press zal dit nog een beter resultaat geven.

  30/Aug/2018

  Not worth it
  If you want to try dabbing, save yourself the money and trouble and just get yourself a proper BHO extractor with pure butane to make your own. (Stay safe and avoid any form of fire or smoking when using a BHO extractor!)

  02/Jul/2018

  werkt Perfect .
  werkt Perfect met een grote lijmklem voor genoeg druk.

  07/Mar/2018

  Okay
  It gets the oil out. Tends to get hot on the surface if turned on for a longer time.

  08/Jan/2018

  not recommended !
  I can not recommend the article, because it is processed very badly and has a very poor quality, especially the paint, the temperature display and the cable. The whole article looks very cheap and the plastic of the charging caple smells really harmful/carcinogenic. Thus, I can only advise against the purchase if you are looking for a standard/good quality rosin press.

  24/May/2016

  very nice!
  First off, thank you for the great service. I received this within 3 days! Stepless heat and digital screen. Perfect. Thank you!

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
OIL Black Leaf Rosin Press
OIL Black Leaf Rosin Press
OIL Black Leaf Rosin Press
OIL Black Leaf Rosin Press
OIL Black Leaf Rosin Press
OIL Black Leaf Rosin Press
OIL Black Leaf Rosin Press
OIL Black Leaf Rosin Press