Qnubu Rosin Press Bag (11 x 5cm)

(4)

Deze Rosin Press Bags zijn gemaakt van duurzaam en robuust nylon. Ze zijn ideaal om olie uit jouw favoriete soorten te extraheren. Je kunt ze eenvoudig gebruiken voor ongecompliceerde filtratie, zonder agressieve chemicaliën of oplosmiddelen. Met deze zakken maak je uitsluitend hoogwaardige cannabisextracten. Ze zijn bestand tegen de druk en hitte van de rosin-methode.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Qnubu - Rosin Press Bag: Persen als een Pro

Deze Rosin Press Bags van Qnubu zijn gemaakt van hoogwaardig nylon en voorzien van een gaasconstructie. Extraheer cannabis zonder oplosmiddelen. Dankzij geweldige persen en accessoires voor thuisgebruik liggen professionele resultaten binnen handbereik. Wat ooit voorbehouden was aan laboratoria en specialisten, is nu toegankelijk voor iedereen met een liefde voor concentraten.

Rosin Press Bags hebben een afmeting van 11 x 5cm. Ze zijn verkrijgbaar in 5 verschillende maaswijdten: 25µ, 37µ, 90µ, 120µ en 160µ. Je vindt er altijd één die aansluit op jouw pers en voorkeuren.

Om de Rosin Press Bags te gebruiken, vul je de zak simpelweg met jouw gekozen strain. Druk de wiet daarna stevig aan en wikkel het in extractiepapier voordat je het onder de pers legt. Onder invloed van druk en hitte, pers je de essentiële oliën door het gaas op het papier. Nu kun je het eenvoudig verzamelen.

Deze zakken zijn verkrijgbaar in pakjes van 10 stuks. Zo kun je een flinke tijd vooruit. Ze bieden diverse opties voor mensen die graag het meeste uit hun cannabisoliën willen halen.

Qnubu Rosin Press Bag (11 x 5cm) Product Informatie
Type Product Extractors

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
  (4)
  View all reviews
  15/Sep/2023

  Bag 37u à éviter. Y ne font que blow out
  Presse 7t de chez gravada(excellent produit soit dis en passant) Première essai avec 5g de dry sift avec un seul bac 37u blown out (sac a déchiré) (Ainsi que matier première perdu en parti) Seconde essai 5g de dry sift avec 2 bag 37u ains que d'un filtre à café en intermédiaire des deux au cas où. Et bien Seconde blow out.... dans l'histoire j'ai perdu environ 8g de dry ainsi ça me prouve une bonne fois pour tout que Qnubu on de produit de basse factur. Acheter vos sa a rosin de la marque rosin évolution à ce jour (plusieurs centaines de pressé réalisé avec cette marque pour ma part sans soucis)

  F. G.
  21/Mar/2023

  Ismacc
  Muy buen material y muy buen servicio zamnesia

  I. H.
  05/Aug/2021

  160 et 37 µm
  parfait avec la presse qui va avec.

  R. G.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Qnubu Rosin Press Bag (11 x 5cm)
Qnubu Rosin Press Bag (11 x 5cm)