Tarik Rosin Press

De Rosin tech is het eenvoudige alternatief voor schone en risicovrije extractie van hars! De Tarik Rosin Press is een digitale stijltang die hitte gelijkmatig verdeelt voor betere opbrengsten van extracties. De eenvoudig-te-gebruiken en efficiënte rosin press heeft een instelbaar temperatuurbereik van 100 tot 150ºC. Met de Tarik Rosin Press is BHO extractie een fluitje van een cent!

149,95 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Tarik - Rosin Press: Eenvoudig In Gebruik & Ontzettend Effectief

BHO extractie is vrij ingewikkeld en je hebt er behoorlijk wat expertise voor nodig als je het goed wil doen. Ook kan de dure apparatuur, die nodig is voor conventionele BHO extracties, problematisch zijn. De Rosin tech is een effectief, simpel en betaalbaar alternatief voor het onttrekken van zuivere cannabinoïden, zonder de risico's. Met Rosin tech is het mogelijk hars razendsnel te onttrekken uit de toppen, terwijl je geen chemische oplosmiddelen nodig hebt.

De Tarik Rosin Press is een digitale stijltang die voorzien is van twee platen van 8,5cm. In tegenstelling tot andere verwarmde persen, wordt de hitte gelijkmatig door de Tarik Rosin Press verdeeld om de opbrengst te verhogen.

De optimale temperatuur voor extractie kan gemakkelijk worden aangepast van 100 naar 150ºC door de twee zijknoppen en het digitale display te gebruiken. Eenmaal ingesteld, houdt de Tarik Rosin Press de temperatuur met exacte precisie in stand. De opwarmtijd van deze pers bedraagt slechts 5 minuten.

Met de Tarik Rosin Press is het maken van BHO-extracties ontzettend eenvoudig en betaalbaar. Met de Rosin tech zijn geen oplosmiddelen nodig. Hierdoor is de Rosin tech 100% risicovrij terwijl je geniet van de meest zuivere hars.

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Tarik Rosin Press
Tarik Rosin Press
Tarik Rosin Press
Tarik Rosin Press