Papa's Candy (Eva Seeds) gefeminiseerd

Papa’s Candy gefeminiseerd is de afstammeling van een plant uit Laos met een krachtige punch en een prachtige White Pakistani. Ze produceert een wiet die tegemoetkomt aan de vraag naar een aromatische, zintuiglijke ervaring. Deze stevige plant met haar zeer compacte, met hars bedekte, toppen is twee maal bekroond voor beste indoor soort.

27,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 27.00
 • Aantal zaden: 3 € 27.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Papa’s Candy is een korte, stevige plant met super compacte toppen, die volledig bedekt zijn met witte trichomen.

Papa’s Candy gefeminiseerd is het product van het kruisen van een variant uit Laos met een sterke high en een prachtige White Pakistani. De harde feiten van deze genetische compositie: Sativa 10% en Indica 90%. Papa’s Candy blijft nogal kort en stevig. De plant ontwikkelt zeer compacte toppen, die volledig bedekt zijn met witte haartjes en met hars; eigenlijk is deze soort een echte harsfabriek.

De gerookte toppen hebben een zoete, scherpe en plakkerige smaak met een vleugje anijs, terwijl de smaak en het aroma absoluut uniek te noemen zijn. Deze wiet komt tegemoet aan de vraag naar een aromatische, zintuiglijke ervaring.

Papa’s Candy gefeminiseerd is geschikt voor zowel de binnen- als de buitenteelt. Binnen heeft zij een bloeiperiode van 45-55 dagen en wordt ongeveer 70-80 cm hoog. Buiten kan zij opgroeien tot ongeveer 1,5-2 meter, afhankelijk van de zaaitijd en is klaar voor de oogst in oktober. De effecten van het eindproduct zijn zeer krachtig, in principe een sterke en ontpannende Indica high.

Papa’s Candy gefeminiseerd won meerdere prijzen op diverse beurzen en exposities en met haar hoge THC niveau van 19% is zij zeer geschikt voor medicinaal gebruik. Papa’s Candy kan wel 750-1000 g/m zoete heerlijkheid opleveren.

Merk EVA Seeds
Genetica 90% Indica/10% Sativa
Ouders Laos x Pakistan
Bloeitijd 45 - 55 days
THC Hoog
Opbrengst Indoor 35 - 60 g per plant
Opbrengst Outdoor 500 - 1000 g
Hoogte (Indoor) 70 - 80 cm
Hoogte (Outdoor) 150 - 200 cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Onderscheidingen Highlife Cup
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Papa's Candy (Eva Seeds) gefeminiseerd
Papa's Candy (Eva Seeds) gefeminiseerd