Excalibur (Eva Seeds) feminized

Excalibur van Eva Seeds is het zwaard dat recht door je THC-tolerantie heen snijdt. Ze is gesmeed uit Amnesia en Diesel en is een waar staaltje geniaal smidswerk met een zeer intense en energieke impact op het heldere hoofd. Excalibur ontwikkelt meerdere bladen met één grote handgreep en meerdere secundaire knoppen. Eén hijs en je gedachtenstroom is onthoofd.

25,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 25.00
  • Aantal zaden: 3 € 25.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Eva Seeds - Excalibur: Snijdt recht door je THC-tolerantie heen

Als je een THC-tolerantie hebt opgebouwd, is Excalibur het zwaard dat er recht doorheen snijdt. Ze is gesmeed uit Amnesia en Diesel, beide hoogkwalitatieve en breindorstige metalen met medailles en is een waar staaltje geniaal smidswerk met een zeer sterke, intensieve en energieke impact op het heldere hoofd en een ontspannend effect om het af te maken. Excalibur ontwikkelt meerdere bladen met één grote handgreep en meerdere secundaire knoppen. Ze heeft maar één hijs nodig om je gedachtenstroom te onthoofden en toch zul je je verheugen op de volgende hijs.

Excalibur is altijd hongerig, dus geef haar tijdens de groei- en bloeiperiode genoeg voedsel (vergeet niet om haar voor de oogst te spoelen). Ze kan zich erg goed aanpassen en behoudt haar scherpe blad in aarde-, kokos- en hydro-opstellingen.

In de binnenkweek wordt aangeraden om naar de fotoperiode over te schakelen zo gauw de planten een hoogte van 25-50 cm hebben bereikt. Excalibur rekt zich niet veel uit tijdens de bloeiperiode, als na 60-65 dagen de oogsttijd aanbreekt, is ze slechts 80-100 cm groot. Maar ze is een geweldige producent, afhankelijk van de kweekmethode en de beschikbare ruimte kun je alles verwachten tussen 55 en 80 g/plant (met 9 planten per m²).

Als je haar buiten kweekt, zou je tussen maart en juni moeten zaaien. En voordat je besluit om haar in de guerillakweek te laten groeien, zou je daar eerst nog eens goed over na moeten denken, want ze kan makkelijk een hoogte bereiken van 180 cm en kan zelfs 3 meter groot worden! Die bomen zijn op proportionele wijze productief en kunnen alles opleveren tussen 500 en 1000 g/plant. De toppen zijn begin/midden oktober klaar om geoogst te worden.

De enorme en dicht opeengepakte toppen worden afgewisseld met oranjebruine stampers en scheiden een heerlijke geur af van gemengde fruitsalade die op smaak gebracht is met citrussap. Excalibur is een uitstekende keus voor als je hasj wilt maken - de overvloed aan hars is een uitnodiging om dat te doen. De smaak van het eindproduct is zeer aangenaam, hij is fris en blijft lang op je tong en gehemelte nazinderen.

Prijzen:
3e prijs in de categorie beste indoor plant bij de Bio Spannabis 2013
3e prijs in de categorie beste hasjplant bij de Cannabis Canarias Cup 2012

Merk EVA Seeds
Genetica Indica 20%/Sativa 80%
Ouders Amnesia x Diesel
Bloeitijd 8-9 weeks
THC Hoog
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Hoogte (Indoor) 80-100 cm
Hoogte (Outdoor) 150-300 cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Excalibur (Eva Seeds) feminized
Excalibur (Eva Seeds) feminized