Echinopsis macrogona (Trichocereus macrogonus) 20 zaden

(2)

Echinopsis macrogona (ook bekend als Trichocereus macrogonus) is een heilige cactus die al lang wordt gebruikt in sjamanistische rituelen in Midden- en Zuid-Amerika. Net als de Peruvian Torch cactus, bevat Echinopsis macrogona mescaline, waardoor hij krachtige psychoactieve en hallucinogene eigenschappen bezit. Zelf kweken? Echinopsis macrogona zaden vind je bij Zamnesia!

4,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Echinopsis macrogona: Heilige Cactus Met Psychedelische Eigenschappen

Echinopsis macrogona, ook wel bekend als Trichocereus macrogonus, behoort tot de groep heilige cactussen uit Midden- en Zuid-Amerika. Sommigen vergelijken de soort met de Peruvian Torch cactus omdat ze er ongeveer hetzelfde uitzien en dezelfde, krachtige, psychedelische eigenschappen bezitten. Sjamanen in Midden- en Zuid-Amerika gebruiken Echinopsis macrogona voor religieuze en spirituele rituelen. Evenals Peruvian Torch en andere heilige cactussen.

De exacte oorsprong van Echinopsis macrogona is niet bekend. Sommigen beweren dat de soort ontdekt is in Bolivia, terwijl anderen claimen dat de cactus afkomstig is uit Brazilië of Argentinië. De cactus lijkt op de meer bekende Peruvian Torch cactus en kan, net als de Peruvian Torch, in het wild een aantal meter hoog worden. Sommige individuele cactussen kunnen een diameter ontwikkelen van wel 10cm of groter. De cactus heeft een blauwgroene kleur, met grijze areolen en geelbruine ribben.

HOE JE ECHINOPSIS MACROGONA KWEEKT

Degenen die reeds ervaring hebben met het kweken van Peruvian Torch of San Pedro hebben geen moeite om Echinopsis macrogona te kweken. De cactus ontwikkelt zich op ongeveer dezelfde manier en heeft dezelfde (minimale) vereisten. Zoals voor de meeste heilige cactussen geldt, is het een zeer taaie en veerkrachtige plant die prima gedijt en weinig onderhoud vraagt. Voor een optimale groei, kun je het beste kiezen voor goed drainerende aarde of een speciale potgrond voor cactussen, verkrijgbaar bij het lokale tuincentrum. De cactus heeft maar weinig water nodig en dan uitsluitend in de warme zomermaanden. Geef een keer per week water en zorg ervoor dat de aarde kan uitdrogen tussen de waterbeurten door.

Met de cactuszaden van Zamnesia kun je nu zelf thuis Echinopsis macrogona kweken!

INHOUD

20 Echinopsis macrogona (Trichocereus macrogonus) zaden

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  11/Feb/2019

  sehr schnelle Lieferung
  Die Samen sind gut angekommen. Diese Varietät findet man nicht überall! Mit der Aussaat warte ich bis im Frühling-Da die Kakteen selbst immer top Qualität waren, denke ich dass es die Samen ebenfalls gut sind. Danke Zamnesia

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Echinopsis macrogona (Trichocereus macrogonus) 20 zaden
Echinopsis macrogona (Trichocereus macrogonus) 20 zaden
Echinopsis macrogona (Trichocereus macrogonus) 20 zaden
Echinopsis macrogona (Trichocereus macrogonus) 20 zaden
Echinopsis macrogona (Trichocereus macrogonus) 20 zaden
Echinopsis macrogona (Trichocereus macrogonus) 20 zaden