Hay-Z (Ministry of Cannabis) feminized

Hay-Z overtreft alles: de verste geur, de krachtigste sterkte, de hoogste high! Maar dit is geen marketingtruc van Ministry of Cannabis – deze zaden groeien uit tot speciale planten. De voortreffelijke kwaliteiten van deze strain zijn geen verrassing, aangezien haar herkomst bestaat uit twee bekende grootheden, Super Silver Haze en Neville’s Haze. Ga er maar vanuit dat je heel high wordt!

35,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 35.00
 • Aantal zaden: 5 € 35.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Ministry of Canabis – Hay-Z: Voor De Sativa-Fans

Hiermee legde Ministy of Cannabis de lat hoog: ze wilden een super-sativa creëeren. Ze hebben op z’n zachtst gezegd alles bereikt waarop ze hadden gehoopt. Om zo’n super strain te verkrijgen, kruisten ze twee bekende exemplaren – Super Silver Haze en Neville’s Haze. Dit resulteerde in een mix van genetica, met een afkomst die voor 85% uit sativa en voor 15% uit indica bestaat.

Zoals het een echte sativa betaamt, heeft deze plant ruimte nodig omdat ze ontzettend zal groeien, vooral buiten. Maar zelfs in een omgeving binnenshuis kun je de groei dempen door haar slechts een minimale hoeveelheid groeitijd te geven. Na 9-10 weken zal je wanneer je binnen kweekt worden beloond met een opbrengst van 550-650g/m², terwijl de oogst onder de zon wel 800g/plant kan worden.

De geur heeft kruidige en vers bloemige ondertonen terwijl het toch een fruitige nevel is. Daarnaast geeft Hay-Z met haar 23% THC een enorme punch, wat voor onervaren smokers een beetje over the top kan zijn, dus wees voorzichtig wanneer je het probeert. Ze is ontzettend krachtig – je zal de langdurige geestelijke high uren voelen. Hay-Z geeft je als typische sativa een positief gevoel en motivatie voor allerlei activiteiten. De high is ook heel psychedelisch en verdraait je perceptie en zintuigen.

Elke echte sativa fan is meteen verliefd op Hay-Z, dat is zeker. Geboren uit de combinatie van twee van de beste genetische profielen in haar soort, is dit heel bijzondere en zeldzame kind ontstaan – een super sativa!

Merk Ministry of Cannabis
Genetica 85% Sativa / 15% Indica
Ouders Super Silver Haze x Neville's Haze
Bloeitijd 9-10 weeks
THC 23%
Opbrengst Indoor 550-650 g/m2
Opbrengst Outdoor up to 800 g/plant
Oogst (Outdoor) Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Hay-Z (Ministry of Cannabis) feminized
Hay-Z (Ministry of Cannabis) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.