Plagron Seedbox Starter Kit

(11)

De Plagron Seedbox Starter Kit biedt de ideale omgeving om je zaden succesvol te ontkiemen en laten groeien. Dankzij de meegeleverde Seedbooster krijgen je jonge zaailingen een vliegende start.

22,85 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (11)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Plagron - Seedbox Germination Kit: Je Zaadjes Groeien Uit Tot Glorieuze Groene Rakkers

De Plagron Seedbox Germination Kit is een ideaal miniatuur kasje om je zaden op te starten. Het kweekbakje biedt plaats aan twaalf zaadjes in kiempluggen van kokosvezel met een gebufferde pH-waarde. De set bevat ook een flesje Plagron Seedbooster van 250ml en een strak sluitend, doorzichtig deksel. Gebruik de Seedbooster en water om de kiempluggen voor te bereiden, plant je zaadjes en sluit het deksel. Na het ontkiemen, zorg je uiteraard voor voldoende licht voor je zaailingen. Volg de meegeleverde, gedetailleerde instructiehandleiding en je zaailingen zullen krachtig en snel groeien.

De Seedbooster oplossing is ideaal voor het ontkiemen van planten, zodat ze gezond van start gaan. Een goede start en krachtige groei bevorderen een gezonder wortelstelsel en robuustere vegetatie. Planten die direct prima presteren, produceren uiteindelijk grotere, meer aromatische, harsachtige toppen, wat de eindopbrengst verbetert.

INSTRUCTIES

De Seedbox is simpel en eenvoudig te gebruiken:

 1. Combineer het flesje Seedbooster met 250ml warm water en roer zachtjes.
 2. Giet de vloeistof in de tray en verdeel het mengsel gelijkmatig voer de kiempluggen. Wacht tot alle pluggen volledig zijn uitgezet.
 3. Was je handen of trek handschoenen aan. Plaats je zaden 5mm diep in de centrale kiemgaatjes van de pluggen.
 4. Zet het doorzichtige deksel bovenop de tray en sluit deze goed af. Zorg ervoor dat de hoeken precies in de twee uitsparingen van de tray klikken.
 5. Zet de geprepareerde tray weg in een ruimte met een temperatuur van 20-24°C.
 6. Na 1-5 dagen zie je kiemplanten verschijnen. Nu klik je het deksel weer open en plaatst het een beetje schuin op het lipje van de tray. Zo wordt frisse lucht aangevoerd.
 7. Zorg voor voldoende licht voor je zaailingen.
 8. Zodra je zaailingen het deksel benaderen en de wortels door de kiempluggen verschijnen, verpot je ze om te starten met de vegetatieve groeifase.

INHOUD VAN DE SEEDBOX

 • Kiemtray met transparant koepeldeksel
 • 12 kiempluggen met gebufferde pH-waarde
 • Flesje Seedbooster van 250ml
 • Gebruikshandleiding in 12 verschillende talen

GREEN SENSATION OM PRESTATIES TE VERBETEREN

Zodra planten gaan groeien, hebben ze behoefte aan voedingsstoffen. Green Sensation van Plagron is een additief die de prestaties van je planten verbetert. De unieke samenstelling van Green Sensation is een 4-in-1 voedingsverbeteraar. Gebruik het samen met je eigen voedingsstoffen om de stofwisseling te verbeteren tijdens de levenscyclus van de plant, terwijl het ook de kwaliteit en eindopbrengst stimuleert. Het verrijkt je substraat en bodemkwaliteit, terwijl je tot wel 50% minder voedingsstoffen nodig hebt. Als je kiest voor Green Sensation hoef je absoluut geen enzymen, boosters en PK-meststoffen meer te gebruiken. Bovendien is het veilig voor biologische projecten.

VIDEO

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (11)
  (11)
  08/Jul/2020

  Das beste
  Spitze

  08/Jul/2020

  Zeer tevreden
  Heb deze voor de tweede keer gekocht, de enige set waasrbij al mijn zaadjes goed ontkiemen.

  01/Jul/2020

  schimmel
  alle 8 ontkiemt zoals het hoort alleen moet je minder vloeistof gebruiken het is veel te vochtig en schimmelde maar na 2 dage op te staan trok de schimmel weg zou opnieuw gebruiken

  15/Jun/2020

  Waardeloos product
  Na toevoegen van de voorgeschreven hoeveelheid (afgezuurd) water en temperatuur, de helft van de zaden uitgekomen en de pluggen beschimmeld. De niet uitgekomen zaden achteraf alsnog moeten ontkiemen met de koffiefilter methode, wat ik achteraf gelijk had moeten doen. Waardeloos product, bespaar je geld.

  10/Jun/2020

  Gefaald product.
  Ik heb als tip van jullie gekregen om deze seedbox te gebruiken voor een gegarandeerde ontkieming. Raar dat alle 12 beschimmeld zijn, terwijl ik de instructies volgde zoals beschreven.

  05/Jun/2020

  Does its job
  It's a great way to Kickstart your seeds and it does its job. However, if you're using substrate, might as wel plant directly into the final medium for better root development.

  20/Apr/2020

  kit germination seedbox plagron
  ...it's really for nothings....i let there 9 seeds and EXACTLY has the manual says i did...result=one seeds tooks ...the one's that was for free...i dont understand so much money,waiting and at the end for this?...i'm deeply decepted...my friend recommtated zamnesia but if it continues this way i'll change..unfortunaly..:(

  26/Feb/2020

  Perfecto
  Genial

  25/Mar/2019

  Pas de chance
  Pas trop fan, 5 graines perdues, moisissure au bout de 4 jour. Donc je recommande pas

  04/Jan/2019

  Works great
  This germination kit perfect. Used it lots of times.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Plagron Seedbox Starter Kit
Plagron Seedbox Starter Kit