Ripper Mix (Philosopher Seeds) feminized

Ripper mix is nog zo'n goed uitgebalanceerde combinatie. Hij bevat 2 zaadjes van elke soort in een volledig tegen gevaren beschermde box. De feminized Philospoher Seeds Ripper mix biedt je twee topkwaliteit zaadjes van Sugar Pop en Fruity Jack. Als je wel eens geproefd hebt van de originele Jack the Ripper wiet, zul je zeker van deze combinatie houden.

24,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 4€ 24.00
 • Aantal zaden: 4 € 24.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Philosopher Seeds - Ripper Mix: Ontmoet de nakomelingen van de beruchte Jack the Ripper

Deze kit bestaat uit twee hybriden - in beide gevallen werd een omgekeerde mannelijke Jack the Ripper gebruikt.

De eerste soort in het pakje - Sugar Pop - is een combinatie van 60% Sativa en 40% Indica ingrediënten gemaakt met actieve deelname van Golo Line kwekers. Het is een nogal makkelijk te kweken variëteit die tegemoet zou moeten komen aan de behoeften van onervaren of drukbezette kwekers. Zeer resistent tegen hoge temperaturen en ziekte, maar veeleisend voor wat betreft voedingsstoffen. Als ze eenmaal de bloeiperiode ingaat, transformeert ze in een grote centrale top met heel veel prachtige stampers bedekt met hars. Dit harsige spul is na 55 bloeidagen klaar voor de oogst. Een binnenkweek kan oplopen tot 500 g/m², terwijl buitenkwekers 600 g/plant kunnen verwachten tegen het midden van oktober. De smaak van omschreven worden als een mengsel van aardse Kalijah en Jack the Ripper. Als ze droog is verspreidt ze niet veel geur, dus ze is geschikt om stiekem te vervoeren. De perfecte metgezel om sociale stress te verlichten.

Het tweede ingrediënt van de Philosopher Seeds feminized Ripper Mix is Fruity Jack. Deze soort is een mix van de Spannabis 2012 winnaar Respect #13 met een omgekeerde mannelijke Jack the Ripper. De combinatie in het eindresultaat is een 65% Sativa en een 35% Indica variëteit met een sterke structuur. Het Sativa genotype vereist een plantdichtheid van maximaal 16 planten per m². De SOG-kweek kan gedaan worden met 20 planten per m². Deze variëteit heeft altijd zin in voedingsstoffen, dus plant haar alsjeblieft in een rijke bodem. De beloning is een majestueuze plant met toppen die volledig bedekt zijn met hars, perfect voor een hasj workshop. Een binnenoogst kan oplopen tot 550 g/m², de guerillakweek kan 600 g/plant opleveren in de tweede helft van oktober. Fruity Jack is een van de meest psychoactieve variëteiten om stress tegen te gaan. Je zult helemaal weg zijn van de perfecte fruitige smaak en de aangenaam chillende high.

Genetica Mix Pack
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Ripper Mix (Philosopher Seeds) feminized
Ripper Mix (Philosopher Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.