Star Killer (Rare Dankness) regular

De ervaren kwekers van Rare Dankness presenteren een eersteklas cannabis traktatie die wat buitengewone eigenschappen op tafel gooit. Ze noemden haar Star Killer, als een speelse hint naar een van de ouders, Skywalker OG. Ze kruisten haar met een RD#2 man en het resultaat is een geweldige Indica hybride die schittert met superieure, kushy smaak en serieuze kracht.

85,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 12€ 85.00
  • Aantal zaden: 12 € 85.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Rare Dankness – Star Killer: Superieure Kushy smaak & torenhoge kracht

Rare Dankness nam haar briljante Skywalker OG Kush en kruiste haar met een RD#2. Het uitmuntende resultaat schittert met eigenschappen van galactische proporties werd zeer toepasselijk Star Killer gedoopt. Dit is een Indica-dominante hybride (70% Indica) die zeker indruk maakt op degenen die haar kweken en na de oogst op iedereen die het geluk heeft de verrukkelijke toppen te mogen roken.

Tijdens haar ontwikkeling, zullen de vrouwelijke planten van deze regular soort compacte toppen ontwikkelen in diverse tinten paars, die zullen glinsteren en sprankelen vanwege de ontzettend goede harsproductie. Ze zal niet zo lang en slank groeien als haar OG ouder, maar blijft iets meer struikachtig, met een gemiddelde hoogte. Dit kan een pluspunt zijn voor kwekers die kampen met ruimtegebrek.

Bij het kweken zelf komt niet veel kijken en ze zal zowel binnen als buiten presteren, hoewel ze wel wat gevoelig kan zijn voor zeer hoge temperaturen en een hoge pH, dus houd daar een beetje rekening mee. De bloeiperiode bedraagt 9-10 weken.

Bij het roken van Star Killer, moet je je opmaken voor een geweldige ervaring, zowel qua smaak als effect. Van haar OG ouder heeft ze een heerlijke zoete en kushy smaak gekregen die ze op perfecte wijze combineert met de smaak van zoetzure citroensnoepjes; werkelijk verrukkelijk en het water zal je in de mond lopen.

Met een torenhoog THC-gehalte van 20% is Star Killer zeker geen lichtgewicht als het gaat om de effecten. Ze levert een krachtige high die hard inslaat en lang blijft hangen. Leun achterover en ontspan, zodat ze je in no time kan meevoeren richting de sterren!

Vanwege haar kracht, bezit ze ook therapeutische toepassingen en hierdoor is ze ook voor medicinaal gebruikers een goede keuze. Star Killer kan helpen bij de behandeling van diverse gezondheidsaandoeningen, variërend van chronische pijn tot slaapproblemen en stemmingsstoornissen, zoals depressie of PTSS.

Dankzij haar heerlijke smaak en serieuze kracht, is Star Killer een Indica hybride die niet teleur zal stellen. Of je nu simpelweg zoekt naar een uitmuntend smakende, maar geweldige wiet of een medisch gebruiker bent die een krachtig medicijn zoekt dat tegelijkertijd heerlijk smaakt; deze Indica-dominante hybride zou hoog op je verlanglijstje moeten staan.

Merk Rare Dankness
Genetica 70% Indica/30% Sativa
Ouders Skywalker OG Kush X RD2
Bloeitijd 60-70 days
Onderscheidingen Winner of the High Times Cannabis Cup Winner of the Oregon Grower's Cup
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Star Killer (Rare Dankness) regular
Star Killer (Rare Dankness) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.