Monster Bud Mix Biologische Voeding

(7)

Monster Bud Mix bevat alles wat je planten nodig hebben, vanaf de ontkieming tot aan de oogst. Deze biologische, veganistische mix voldoet aan alle voedingsbehoeften en verbetert de bodemdiversiteit.

4,95
4,45 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (7)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zamnesia x Bionova - Monster Bud Mix: Biedt Voedingsstoffen Van Zaad Tot Oogst

Monster Bud Mix is ontstaan uit een vruchtbare samenwerking tussen Zamnesia en Bionova. Deze twee  combineerden hun kweekvaardigheden en ontwikkelden een formule om enorme, harsachtige cannabistoppen te stimuleren.

Monster Bud Mix is een biologische, veganistische meststof. Dit product bevat absoluut geen dierlijke ingrediënten. Het bevat echter wel alles wat je planten nodig hebben vanaf de vroege zaailingfase tot aan de bloei en de uiteindelijke oogst. Deze alles-in-een oplossing bevat 150g gedroogde mestkorrels. Dit is voldoende om een of twee planten te ondersteunen tijdens de gehele levenscyclus.

Monster Bud Mix helpt planten niet alleen overleven. Je planten floreren, dankzij de verbetering van de biodiversiteit in de bodem. Het stimuleert de activiteit van nuttige micro-organismen die synergetische relaties aangaan met cannabisplanten. Deze kleine levensvormen bestrijden ziekteverwekkers bij de wortels en verbeteren de opname van voedingsstoffen door de planten.

Monster Bud Mix ondersteunt planten ook bij het opbouwen van een gezond, sterk en functioneel wortelstelsel dat beter bestand is tegen ziekten.

De formule bevat de volgende ingrediënten:

 • Bentoniet
 • Vinasse
 • Cacaokorrels
 • Enzymen
 • Aminozuren
 • Vitamines
 • Microvoedingstoffen
 • Natuurlijke gechelateerde spoorelementen
 • Micro-organismen

5-4-7 + 2 MgO

Instructies:

 1. Voeg 100–150g toe aan 18–22l substraat
 2. Mix zorgvuldig
 3. Geef water en verzorging (en heel veel liefde)
 4. Bemest gedurende 10–12 weken
 5. Tijd om te oogsten!

Monster Bud Mix werkt fantastisch in combinatie met onze 11-liter Kweekpot van geotextiel. Met een zak Monster Bud Mix vul je twee van deze hoogwaardige potten. Deze potten faciliteren gezonde groei omdat ze vocht vasthouden en het substraat tegelijkertijd luchtig houden en vrij van vochtminnende ziekteverwekkers.

Hoeveelheid 150 gr

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (7)
  (7)
  28/May/2020

  perfect mix
  amazing for your flowers, definately recomend

  27/May/2020

  Envoie rapide et produit efficace
  Livré en temps et en heure... Comparé avec des plans cultivés sans, on voit tout de suite la différence...

  25/May/2020

  Non è arrivato.
  Avuto come regalo non è arrivato nulla.

  25/May/2020

  Test
  Normalmente uso solo guano perche' so che e' il meglio(lo diceva la nonna!). Riesco a produrre in vaso 7/8 kg di pomodori per pianta.Ma sono rimasto incuriosito dal prodotto cosi' meta' della Ganja l'ho fertilizzata con monster bud.vi faro sapere

  25/May/2020

  Tevrede over het product
  Ik heb dit product nu 2 x gebruikt, de eerste keer viel het iets tegen in verhouding tot de grond waar ik geen mix bij had gemengd. Ik moet daarbij wel zeggen dat de potten kleiner waren dan mijn 2de keer, van 10 liter ben ik naar 20 liter gegaan, en daar waren de verschillen wel beter te zien aan het eind resultaat. Het ging wel om autoflowers, en de verschillen liepen niet verder uit dan 10 gram+/-. Het snelle leveren was helemaal mooi mee genomen, want ik was iets te laat met bestellen, maar 3 dagen (iets meer dan 55 uur na bestellen) was het al binnen. En het was niet eens echt duur in m'n totaal investering. Top.

  19/May/2020

  Très bien envoi rapide
  Produit efficace

  13/May/2020

  Amazing
  Awesome quality, amazing price.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Monster Bud Mix Biologische Voeding
Monster Bud Mix Biologische Voeding
Monster Bud Mix Biologische Voeding
Monster Bud Mix Biologische Voeding