30th Anniversary Box Special (T.H.Seeds) Feminized

T.H.Seeds houdt wel van een goed feest, laat dat maar aan hen over! Om hun 30-jarig bestaan te vieren, hebben ze een speciale traktatie voor je, namelijk een geweldige selectie wietsoorten. Hun 30th Anniversary Box Special heeft een prachtig ontwerp en bevat zes uitzonderlijke wietzaden, zoals de gloednieuwe Hazanana.

€ 299,00 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting
Koop 5 stuks 10% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

T.H.Seeds - 30th Anniversary Box Special: een topselectie

De 30th Anniversary Box Special bevat een fantastische selectie topsoorten van T.H.Seeds. Dit mag je echt niet missen! Na drie succesvolle decennia wil T.H.Seeds graag zijn klanten in het zonnetje zetten met de allerbeste wietzaadjes uit de eigen catalogus. Dit alles in een supermooi ontworpen en betaalbaar collector's item. Het zijn stuk voor stuk topsoorten, en zowel indica strains als sativa strains. Voor ieder wat wils dus!

Elk zaden-pack bevat zes zaden, en zit mooi verpakt in de zwarte, elegante doos met het T.H.Seeds logo op de bovenkant. Bovendien vind je ook een extra gratis French Macaron-zaadje in elke verpakking!

Maar wat zit er nu precies in de box? De eerste versie bevat Watermelon Ultra, London Mint Cake, Califunk, BubbleBananaGum, Black Apple Hitchcock en de gloednieuwe Hazanana. Hazanana is alleen verkrijgbaar in deze speciale jubileumbox. Dus als je deze smaakbom eens wilt proeven, grijp dan nu je kans! Naast een certificaat van echtheid in iedere box vind je er ook gedetailleerde informatie over elke soort.

Mis dit ongelooflijke collector's item niet. Als je al deze soorten apart zou kopen, ben je namelijk veel duurder uit. Profiteer van 33% korting op de winkelwaarde van al deze strains samen. De 30th Anniversary Box Special is een uniek cadeau voor mede-cannabisliefhebbers, maar ook perfect om jezelf mee te verwennen! Je kunt al je wietspullen in de box bewaren, van je wiettoppen tot rookaccessoires. Bovendien staat ie overal heel decoratief. Waar wacht je nog op? Bestel nu!

30th Anniversary Box Special (T.H.Seeds) Feminized Product Informatie
Merk T.H. Seeds
Genetica Mix Pack
Bloei soort Fotoperiode
THC Heel Hoog
Opbrengst Indoor Hoog
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
30th Anniversary Box Special (T.H.Seeds) Feminized
30th Anniversary Box Special (T.H.Seeds) Feminized
30th Anniversary Box Special (T.H.Seeds) Feminized
30th Anniversary Box Special (T.H.Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.