Blue Dream Auto (Garden Of Green) Feminized

Blue Dream Auto van Garden of Green bewijst dat geweldige resultaten mogelijk zijn in slechts 10-11 weken. Want als ze eenmaal ontkiemd is, is dat alle tijd die ze nodig heeft om toppen met uitstekende smaken en een hoop hars op te leveren. Met 22% THC en een opwekkend effect, zorgt Blue Dream Auto dat je nooit meer op dezelfde manier naar autoflowers zult kijken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Garden of Green - Blue Dream Auto: niet hoeven wachten op perfectie

Soorten als Blue Dream Auto bewijzen dat ruderalis-genen net zo goed zijn als hun fotoperiode tegenhangers. Ze betovert telers niet alleen met kleurrijke toppen, maar levert ook tot wel 600g/m² op. En dat alles in 10-11 weken vanaf het ontkiemen. Als dat nog niet genoeg is om je enthousiast te maken, dan weten wij het ook niet meer!

Twijfel je nog over Blue Dream Auto, kijk dan eens naar de cijfers. Omdat ze sativa-dominant is, kun je hoogtes verwachten van wel 120cm en lange takken met superveel toppen. De toppen zijn bovendien bedekt met een dikke laag hars en zitten vol met THC (22%). Binnen kun je 450-600g/m² verwachten en krijgt de wiet groene, paarse en gouden tinten. Buiten zijn vergelijkbare oogsten mogelijk.

Hoewel de geur heerlijk zoete, citrusachtige aroma's uitstraalt met een vleugje bessen, moet het beste nog komen. Bij het roken voel je namelijk een geweldige euforische roes opkomen, die lichaam en geest verheft. Blue Dream Auto zorgt voor een buzz die bij talloze activiteiten past, zoals een wandeling in het park, gezellig samenzijn met vrienden of muziek maken. Met zoveel voordelen is er weinig reden om Blue Dream Auto niet te proberen. In feite is de echte vraag niet 'moet je Blue Dream Auto kweken?', maar 'hoeveel planten passen er in je kweekruimte?'

Blue Dream Auto (Garden Of Green) Feminized Product Informatie
Merk Garden of Green
Ouders Blue Dream x Auto Haze
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 22%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 250-300 gr/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Dream Auto (Garden Of Green) Feminized
Blue Dream Auto (Garden Of Green) Feminized