Mimosa Punch (Advanced Seeds) Feminized

Mimosa Punch van Advanced Seeds is met haar betoverende smaak en hoge THC percentage echt een schot in de roos. Deze strain verleidt je met een heerlijke mix van bosbessen en vleugjes citrus. Dankzij de dikke laag hars is Mimosa Punch ideaal als je graag concentraten maakt. Maar het wordt nog mooier: deze hybride ontwikkelt aantrekkelijke roze en paarse tinten en ziet er echt prachtig uit.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Advanced Seeds - Mimosa Punch: een gebalanceerde, smakelijke hybride

Fruitige cannabis strains hebben een grote schare fans en Mimosa Punch van Advanced Seeds valt bij deze groep zeker in de smaak. Deze smaakvolle strain zit boordevol verrukkelijke terpenen dankzij de legendarische ouders Mimosa en Purple Punch. Ze heeft een uitgebalanceerd genetisch profiel en het THC percentage bedraagt maar liefst 25%. De invloed van Purple Punch draagt bij aan de verbluffende toppen met unieke paarse en roze tinten. In combinatie met de royale laag hars ziet de wiet van Mimosa Punch er wel heel aantrekkelijk uit.

In de kweekruimte of tuin is Mimosa Punch eenvoudig te kweken, ook als je niet veel ervaring hebt. Als je binnen kweekt, moet je wel onthouden dat deze strain een doordringende geur uitstraalt. Gebruik een koolstoffilter als je onder de radar wilt blijven. Mimosa Punch is dol op warme klimaten in de buitenlucht, waar ze zich op uitbundige wijze tot een grote, productieve plant ontwikkelt. In een dergelijke omgeving kun je halverwege oktober een heel fatsoenlijke oogst binnenhalen. Binnen duurt de bloei 9 weken. Met een beetje liefde en aandacht kun je ook hier lonende oogsten verwachten.

Het komt niet als een verrassing dat de geuren en smaken van Mimosa Punch een waar genot zijn. Bosbessen en citrus zorgen voor een verrukkelijke combinatie en je kunt in het aroma een opvallend vleugje clementine bespeuren. Mimosa Punch is heerlijk om te roken en biedt die klassieke ervaring van een echte hybride. Allereerst komt die euforie en de verkwikkende buzz op, maar dit verschuift langzaam naar een heerlijk ontspannende vibe. Geniet in je eentje van deze wiet als je in een goede gemoedstoestand wilt relaxen, of met je vrienden voor een prettig samenzijn.

Mimosa Punch (Advanced Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Advanced Seeds
Ouders Mimosa x Purple Punch
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 27%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 90cm
Hoogte (Outdoor) 180cm
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mimosa Punch (Advanced Seeds) Feminized
Mimosa Punch (Advanced Seeds) Feminized