Propagator Pro 2

(89)

De Propagator Pro 2 is de beste en gemakkelijkste manier voor een succesvolle ontkieming van je wietzaden. Zamnesia is trots om deze nieuwste innovatie in het kweken vanaf zaad te introduceren. De Propagator Pro 2 wordt geleverd met een ingebouwde thermometer (Fahrenheit en Celsius), in het deksel ingebouwde LED lampjes, kleine openingen voor temperatuurcontrole, plus een klein zakje perliet.

14,75 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (89)
 • Vragen (1)
 • Restricties
 • Video (1)
Meer informatie

Propagator Pro 2: Ontkiemen van wietzaden is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Deze propagator is perfect voor de kweek op kleine schaal, waar de condities voor ontkieming van zaadjes goed in de gaten moeten worden gehouden. De Propagator Pro 2 is heel bruikbaar voor beginnende kwekers. Er is geen reden om je druk te maken over het beschadigen van je kostbare zaadjes. Laat de Propagator Pro 2 haar werk doen om de beste omstandigheden voor het kiemen te creëren en onderhouden. Ontkieming duurt normaal gesproken tussen de 1-6 dagen. Als de blaadjes eenmaal opgekomen zijn, begin dan met het verwijderen van de zaailingen van de propagator.

Je kan de Propagator Pro 2 ook gebruiken als een afgeschermde kwekerij voor zwakke zaailingen of voor het starten van klonen.

De Propagator Pro 2 wordt geleverd met een zakje perliet, ingebouwde LED verlichting (batterijen niet inbegrepen) en een thermometer. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om je zaadjes aan te moedigen om te ontkiemen en te gedijen in hun potjes. De Propagator Pro 2 wordt als een plat pakket geleverd, maar ontvouwt zich in een sterke en verfijnde box, die veilige ontkieming garandeert.

Deze propagator is bedoeld voor het gezond en veilig ontkiemen van cannabis zaden, zaailingen en opkomende taproots. De Propagator Pro 2 wordt geleverd in een platte, discrete verpakking met instructies voor het in elkaar zetten en het gebruik.

De Propagator Pro komt in een handige maat (13 x 10 x 13 cm), perfect om een tray van Smart Start potjes te kunnen huisvesten.

De handige, kleine Propagator Pro 2 komt met:

 • Zakje perliet
 • Ingebouwde LED verlichting
 • Thermometer strip

*Houd er rekening mee dat een kit voor ontkieming, zoals de Smart Start, niet inbegrepen is in de levering.

Reviews (89)
  (89)
  25/Aug/2020

  Naja
  Aufbau easy aber die Kokospads sind alle verschimmelt darin

  17/Aug/2020

  Duncan
  Prima hoor Alles ontkiemt in no-time

  28/Jul/2020

  Propagator Pro 2 :)
  Great !

  20/Jul/2020

  Parfait !
  Très facile à monter, simple d’utilisation et très efficace!

  06/Jul/2020

  Ik raad het niet aan..
  Ondanks alle goede reacties hier moet ik toch mededelen dat de klassieke manier beter is, heb verschillende zaadjes geplant, met en zonder propagator, zonder ontkiemt sneller en heb van de 6 zaadjes er na 2 dagen al 1 uit moeten halen door schimmel dat op zaadje kwam, veel damp en vocht. Doet me denken aan muschroom growkit.. ik snap niet waarom dit product zo populair is, de zaadjes die in glas water hebben ontkiemt zijn al 5cm lang en hebben blaadjes, die in propagator zijn staartjes aan het krijgen na 2 dagen in een temperatuur tussen de 22 en 26 graden.. niet makkelijk, niet easy.. tenzij je paddo's wil kweken

  25/Jun/2020

  Bad light quality.
  The LEDs in this product is pretty useless, creating super long light deprived seedlings... The good part is that it's closed off, and it can be placed in a warm place encouraging fast germination. I suggest transplating into bigger pots early on, and keep a grow light close, don't let the seedlings hit the "roof" of the propagator.

  22/Jun/2020

  great product!
  I tried with 1 seed so far and it germinated in 4 days, without too much care needed.

  17/Jun/2020

  Ottimo
  Arrivato in brevissimo tempo e il prodotto è molto valido grazie D.A.

  16/Jun/2020

  Nickel
  Facile à monter et permet de maitriser la germination, je recommande

  12/Jun/2020

  Parfait
  Colis reçu avec service client très réactif. Le propagator pro 2 est vraiment parfait , germination en 3 jours à peine

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (1)
neves 2013-06-02 01:12:47

What is the wattage of the built-in LED lights?

administrator

The wattage is around a couple of miliwatt to 1 watt. The Propagator Pro is specifically meant for the germination of seeds. Wattage is simply not important here as the main purpose of the LED lighting is to ensure that the seedlings grow upwards, towards the light.

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (1)
 • Video: Hoe Gebruik Je De Smart Start?
  Hoe Gebruik Je De Smart Start?

  In deze video laten we je zien hoe je de Smart Start gebruikt met de Propagator Pro. Hiermee ben je er een heel stuk zekerder van dat al je zaden uitkomen. De vereisten? Slechts een paar simpele stappen en wat geduld.

Propagator Pro 2
Propagator Pro 2