Propagator Pro 2

(124)

De Propagator Pro 2 is de beste en gemakkelijkste manier voor een succesvolle ontkieming van je wietzaden. Zamnesia is trots om deze nieuwste innovatie in het kweken vanaf zaad te introduceren. De Propagator Pro 2 wordt geleverd met een ingebouwde thermometer (Fahrenheit en Celsius), in het deksel ingebouwde LED lampjes, kleine openingen voor temperatuurcontrole, plus een klein zakje perliet.

14,75 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (124)
 • Vragen (1)
 • Restricties
 • Video (1)
Meer informatie

Propagator Pro 2: Ontkiemen van wietzaden is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Deze propagator is perfect voor de kweek op kleine schaal, waar de condities voor ontkieming van zaadjes goed in de gaten moeten worden gehouden. De Propagator Pro 2 is heel bruikbaar voor beginnende kwekers. Er is geen reden om je druk te maken over het beschadigen van je kostbare zaadjes. Laat de Propagator Pro 2 haar werk doen om de beste omstandigheden voor het kiemen te creëren en onderhouden. Ontkieming duurt normaal gesproken tussen de 1-6 dagen. Als de blaadjes eenmaal opgekomen zijn, begin dan met het verwijderen van de zaailingen van de propagator.

Je kan de Propagator Pro 2 ook gebruiken als een afgeschermde kwekerij voor zwakke zaailingen of voor het starten van klonen.

De Propagator Pro 2 wordt geleverd met een zakje perliet, ingebouwde LED verlichting (batterijen niet inbegrepen) en een thermometer. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om je zaadjes aan te moedigen om te ontkiemen en te gedijen in hun potjes. De Propagator Pro 2 wordt als een plat pakket geleverd, maar ontvouwt zich in een sterke en verfijnde box, die veilige ontkieming garandeert.

Deze propagator is bedoeld voor het gezond en veilig ontkiemen van cannabis zaden, zaailingen en opkomende taproots. De Propagator Pro 2 wordt geleverd in een platte, discrete verpakking met instructies voor het in elkaar zetten en het gebruik.

De Propagator Pro komt in een handige maat (13 x 10 x 13 cm), perfect om een tray van Smart Start potjes te kunnen huisvesten.

De handige, kleine Propagator Pro 2 komt met:

 • Zakje perliet
 • Ingebouwde LED verlichting
 • Thermometer strip

*Houd er rekening mee dat een kit voor ontkieming, zoals de Smart Start, niet inbegrepen is in de levering.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (124)
  (124)
  05/Aug/2021

  Propagator
  Tres bien il fait tres bien son bulot

  25/Jul/2021

  Super!
  Met wat geduld goed in mekaar te zetten. Klaar gemaakt voor 2 zaadjes die binnen 35 uur hun witte puntjes lieten zien. Ik ben er super blij mee. Bedankt voor de tip Zamnesia.

  01/Jul/2021

  Works great!
  De Propagator Pro 2 works like a charm! Be careful not to over-water it though. In the description it says 2 cups of water with the tiny cup that comes with it. This is too much. Best is to soak your "Smart Start" cups (wich are great too) in a layer of water and when they dry out, let them soak up water again the same way.

  30/Jun/2021

  TOP!
  Sehr gut! für uns als Anfänger wahrscheinlich nochmal besser als für jeden anderen. Wir sind sehr zufrieden damit!

  23/Jun/2021

  Works great
  It works great

  20/Jun/2021

  Propagateur gadjet
  J'ai acheté ce propagateur sur les conseils d"un ami. Effectivement, cela s'éteint ou clignote on ne capte pas. J'ai perdu pas mal de bonnes seed avec cette méthode. Pas forcément de la faute de Zamnesia, ils m'en ont renvoyé un. La dessus, rien à dire le SAV. Mais le truc reste un joujou pas fiable.

  16/Jun/2021

  meh
  for its price i suppose its worth it, but in terms of build quality it leaves a bit to be desired. would be better if it had a v low wattage under mat heating pad buil;t in rather than the LEDS

  20/May/2021

  Très bon produit
  Très content du produit. Je le recommande

  17/May/2021

  Gute Sache
  Finde ich sehr nützlich, da ich Anfänger bin. Man darf nur kein Grobmotoriker sein.

  12/May/2021

  Marche plus au bout de 3 jours
  Au bout de 72h avec 6h de repos chaque jours , il ne marche plus et ce n'est pas les piles dommage.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (1)
neves 2013-06-02 01:12:47

What is the wattage of the built-in LED lights?

administrator

The wattage is around a couple of miliwatt to 1 watt. The Propagator Pro is specifically meant for the germination of seeds. Wattage is simply not important here as the main purpose of the LED lighting is to ensure that the seedlings grow upwards, towards the light.

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (1)
 • Video: Hoe Gebruik Je De Smart Start?
  Hoe Gebruik Je De Smart Start?

  In deze video laten we je zien hoe je de Smart Start gebruikt met de Propagator Pro. Hiermee ben je er een heel stuk zekerder van dat al je zaden uitkomen. De vereisten? Slechts een paar simpele stappen en wat geduld.

Propagator Pro 2
Propagator Pro 2