Propagator Pro 2

(166)

De Propagator Pro 2 is de beste en gemakkelijkste manier voor een succesvolle ontkieming van je wietzaden. Zamnesia is trots om deze nieuwste innovatie in het kweken vanaf zaad te introduceren. De Propagator Pro 2 wordt geleverd met een ingebouwde thermometer (Fahrenheit en Celsius), in het deksel ingebouwde LED lampjes, kleine openingen voor temperatuurcontrole, plus een klein zakje perliet.

21,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (166)
 • Vragen (1)
 • Restricties
 • Video (1)
Meer informatie

Propagator Pro 2: Ontkiemen van wietzaden is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Deze propagator is perfect voor de kweek op kleine schaal, waar de condities voor ontkieming van zaadjes goed in de gaten moeten worden gehouden. De Propagator Pro 2 is heel bruikbaar voor beginnende kwekers. Er is geen reden om je druk te maken over het beschadigen van je kostbare zaadjes. Laat de Propagator Pro 2 haar werk doen om de beste omstandigheden voor het kiemen te creëren en onderhouden. Ontkieming duurt normaal gesproken tussen de 1-6 dagen. Als de blaadjes eenmaal opgekomen zijn, begin dan met het verwijderen van de zaailingen van de propagator.

Je kan de Propagator Pro 2 ook gebruiken als een afgeschermde kwekerij voor zwakke zaailingen of voor het starten van klonen.

De Propagator Pro 2 wordt geleverd met een zakje perliet, ingebouwde LED verlichting (batterijen niet inbegrepen) en een thermometer. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om je zaadjes aan te moedigen om te ontkiemen en te gedijen in hun potjes. De Propagator Pro 2 wordt als een plat pakket geleverd, maar ontvouwt zich in een sterke en verfijnde box, die veilige ontkieming garandeert.

Deze propagator is bedoeld voor het gezond en veilig ontkiemen van cannabis zaden, zaailingen en opkomende taproots. De Propagator Pro 2 wordt geleverd in een platte, discrete verpakking met instructies voor het in elkaar zetten en het gebruik.

De Propagator Pro komt in een handige maat (13 x 10 x 13 cm), perfect om een tray van Smart Start potjes te kunnen huisvesten.

De handige, kleine Propagator Pro 2 komt met:

 • Zakje perliet
 • Ingebouwde LED verlichting
 • Thermometer strip

*Houd er rekening mee dat een kit voor ontkieming, zoals de Smart Start, niet inbegrepen is in de levering.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (166)
  (166)
  08/Mar/2023

  Nur zu empfehlen!
  Wer Samen keimen lassen will ist hier richtig:) Starter Set von Zami hat sogar die passende größe und man kann es nach belieben verscheiden da Batterien

  27/Feb/2023

  Problème contact
  Bonjour. Concernant ce propagator qui semble être en fait un nouveau modèle, les piles sont maintenant à l'intérieur de la boîte de culture. De ce fait, les leds ne cessent de clignoter toutes seules après quelques heures de fonctionnement. Sans doute à cause de la condensation à l'intérieur. C'est un problème que je n'avais pas avec l'ancien modèle, qui lui avait les piles à l'extérieur de la boîte. C'est dommage. De plus, impossible d'éteindre les leds, pas de bouton off. En effet, après avoir appuyé sur le bouton qui semble être tactile, Il faut enlever les piles manuellement pour éteindre, donc tout démonter. Je trouve ça navrant...

  18/Jan/2023

  Funziona bene
  un po fragile e le pareti sono di plastica che ogni volta devi incastrare bene pero' è davvero utile!

  30/Dec/2022

  Super
  Sehr praktisch. Mein erster Propagator funktionierte nicht. Aber dank Support, haben wir das Problem schnell gelöst. Schnelle Antwort, schnelle Lösung, hab schnell ein Ersatz Propagator bekommen. Vielen Dank Zamnesia! Kann ich weiter empfehlen!

  22/Dec/2022

  Buono
  Le led non si accendono più, usato solo una volta, funziona bene peccato che è troppo fragile

  14/Dec/2022

  Geht einfach
  Leider sind bei mir nur ;-( 7 of 13 germinated.

  23/Nov/2022

  Top !
  Plus besoin de ce prendre la tête avec toutes les manipulations! Avec ce-ci tout est simplifier!

  18/Oct/2022

  Nice
  Perfect for the first steps

  17/Oct/2022

  Super!
  Hat bestens funktioniert.Zusammenbau und Handling Super easy! Für den Preis absolute Empfehlung!

  17/Oct/2022

  Besser geht's nicht
  Alles super funktioniert wie versprochen 100% Keimung

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (1)
neves 2013-06-02 01:12:47

What is the wattage of the built-in LED lights?

administrator

The wattage is around a couple of miliwatt to 1 watt. The Propagator Pro is specifically meant for the germination of seeds. Wattage is simply not important here as the main purpose of the LED lighting is to ensure that the seedlings grow upwards, towards the light.

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (1)
 • Video: Hoe Gebruik Je De Smart Start?
  Hoe Gebruik Je De Smart Start?

  In deze video laten we je zien hoe je de Smart Start gebruikt met de Propagator Pro. Hiermee ben je er een heel stuk zekerder van dat al je zaden uitkomen. De vereisten? Slechts een paar simpele stappen en wat geduld.

Propagator Pro 2
Propagator Pro 2