Easy Pack 100% Terra (Plagron)

(3)

Wiet kweken is makkelijker dan ooit met de Easy Packs van Plagron. De 100% Terra-editie bevat alle voedingsstoffen die je nodig hebt om vier gezonde wietplanten in aarde te kweken, van zaad tot oogst. Ook zit er Plagrons toonaangevende Green Sensation 4-in-1 voeding in, zodat je alles in huis hebt voor een grote berg heerlijke wiet!

€ 20,85
€ 17,72 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Plagron - Easy Pack 100% Terra: om vier planten van zaad tot oogst te voeden

Plagron staat bekend om zijn hoogwaardige voeding voor cannabis. En met Plagrons Easy Packs wordt wiet kweken zo simpel als maar kan. Het 100% Terra Easy Pack is ideaal als je niet langer wilt gokken hoeveel voeding je aan je planten in aarde moet geven. Zo ben je keer op keer verzekerd van een heerlijke, overvloedige oogst.

Met twee minerale basisvoedingen uit de Terra-lijn, plus een bloeibooster, biedt het 100% Terra Easy Pack alles wat je nodig hebt om de gezondheid van vier planten tijdens de groei én bloei te ondersteunen. Bovendien wordt het pack geleverd met een kweekschema waarop je precies kunt zien wat je wanneer aan je wietplanten moet geven. Het enige wat je verder hoeft te doen, is zorgen dat je planten genoeg licht en water krijgen. Plagrons Easy Pack zorgt voor de rest!

Dit pack bevat:

 • 250ml Terra Grow (NPK: 3-1-3)
 • 250ml Terra Bloom (NPK: 2-2-4)
 • 50ml Green Sensation (NPK: 0-9-10)

Terra Grow en Terra Bloom zijn basisvoedingen die speciaal samengesteld zijn om je wietplanten alles te geven wat ze nodig hebben tijdens de groei en bloei. Het zijn twee geconcentreerde minerale voedingen met de perfecte concentratie stikstof, fosfor en kalium om de gezondheid van planten in aarde optimaal te ondersteunen.

Om het trio van essentiële voedingsstoffen compleet te maken, bevat het 100% Terra Easy Pack van Plagron ook nog Green Sensation. Hierin zit een gemodificeerd koolstofmolecuul dat de fotosynthese en voedingsopname van bloeiende planten optimaliseert. Green Sensation verbetert daarmee de topstructuur en harsproductie, zodat je kunt rekenen op een flinke berg smaakvolle, sterke wiettoppen. Green Sensation kan gebruikt worden vanaf week 4 van de bloei tot een week voor de oogst, samen met de Terra Bloom-bloeivoeding uit het pack.

Met Plagrons 100% Terra Easy Pack is het kweken van hoogwaardige wiet in aarde makkelijker dan ooit tevoren. Bestel nu, maak een einde aan het giswerk bij het voeden van je planten, en bereid je voor op een grote oogst!

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  Bekijk alle reviews
  23/Jul/2024

  Super Preis
  Das tolle ist erstmal der Preis und dann kommt noch hinzu, dass man auf der Plagron Webseite die Möglichkeit hat sich seinen eigenen Düngeplan erstellen zu lassen auf der Grundlage der Wasserhärte und der Pflanzenart. Ich finde es super, dass Zamnesia die Produkte immer wieder im Angebot hat. Ich würde die Produkte in der Größe lieber hier kaufen, als bei Amazon oder sonst wo im Internet!

  P. L.
  11/Jun/2024

  Top
  Plagron

  J. R.
  18/May/2024

  Super
  Ich nutze plagron seit Jahren und bin sehr zufrieden damit

  T. T.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Easy Pack 100% Terra (Plagron)
Easy Pack 100% Terra (Plagron)
Je bezoekt onze Nederlandse website.