EZ Test Ketamine

(9)

EZ Test Ketamine is een gebruiksvriendelijke test om betrouwbaar te controleren op de aanwezigheid van Ketamine. Het detecteert ook de aanwezigheid van ecstasy (MDMA), (Meth)Amphetamine, 2-AI, Methylfenidaat/Ritalin en PMA/PMMA. Geeft resultaten binnen slechts enkele minuten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (9)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

EZ Test Ketamine is een gemakkelijk te gebruiken test die helpt bepalen of een pil ketamine bevat.

EZ Test Ketamine helpt bij het vaststellen van de aanwezigheid van Ketamine, Ecstasy (MDMA), (Meth) Amphetamine, 2-AI, Methylfenidaat/Ritalin en PMA/PMMA.

Net als veel andere drugs, wordt Ketamine vaak "aangelengd" met mogelijk gevaarlijke stoffen. Soms is je vertrouwde dealer is niet beschikbaar en dan weet niet of het spul wordt gemengd met troep. Om “foute” pillen te vermijden, raden wij aan om te controleren wat je hebt gekocht. Slechts een zeer klein deel van de pil of een kleine hoeveelheid poeder is nodig. Stop dit in de ampul met het reagens en schud voorzichtig. De kleur van het reagens verandert binnen enkele minuten. Wat de kleur betekent, is te lezen in de bijgevoegde informatiemateriaal.

EZ Test Ketamine wordt geleverd als een enkele test of in verpakkingen met 10 testkits (kunnen maximaal drie jaar worden bewaard). EZ Test is snel, enorm gebruiksvriendelijk en accuraat, maar we kunnen geen enkele garantie geven. Voor een wetenschappelijk bewezen onderzoek, moet je je monster aanbieden bij een officieel laboratorium.

HOE WERKEN DEZE TESTEN?

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (9)
  (9)
  Bekijk alle reviews
  21/May/2023

  Top
  Facile da usare , risultato istantaneo

  M. P.
  27/Jan/2023

  Fácil de usar
  Los colores son fáciles de identificar

  C. L.
  09/May/2022

  work's
  works perfect

  T. B.
  14/Oct/2020

  OK
  The liquid changed after the test. Great!! It is a good fast test to do if you are not sure what you bought. We hope the test worked good because we can't prove it, but it can help you to have a responsible knowledge about drug use.

  M. M.
  13/Jun/2017

  Better safe than sorry
  Worked perfectly and Gave me peace of mind 10/10

  K. O.
  12/Dec/2014

  Nice
  Good test like all others from EZtest, a must have for responsible drug use ! #cross borders not limits

  G. M.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
EZ Test Ketamine
EZ Test Ketamine