Pollinator P150

(5)

De Pollinator P150 is de originele manier om je plantmateriaal droog te zeven. Makkelijk in elkaar te zetten en snel gebruiksklaar en een eenvoudige manier om je product te zeven en kristallen van de beste kwaliteit te verzamelen voor een onvergetelijke blow. De Pollinator P150 pronkt met een snelle verwerkingstijd en een redelijke capaciteit om ook grote oogsten snel en efficiënt te zeven.

€ 425,00 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting
Koop 5 stuks 10% Korting
Koop 10 stuks 15% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (5)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Pollinator P150: De beproefde manier om je plantmateriaal te zeven

De Pollinator P150 is een eenvoudig te gebruiken zeefmachine, die gebruik maakt van een draaiende trommel met een 150 micron gaas erin om het plantmateriaal te zeven en de kristallen ervan te scheiden. Per zeefbeurt kan er 150 gram plantmateriaal in.

Het wordt aanbevolen om je plantmateriaal twee uur voor gebruik in te vriezen in een luchtdichte zak. Hierdoor kan het plantmateriaal hard worden en kunnen de kristallen op efficiëntere wijze gescheiden worden. Met zijn snelle verwerkingstijd is dit een geweldige manier om je pure kristallen in handen te krijgen en wat kwalitatieve hasj te produceren.

Het apparaat is erg eenvoudig in gebruik: Open de Pollinator P150 en haal de trommel eruit door hem eerst aan de kant van de motor op te tillen en daarna aan de andere kant. Als je de trommel eenmaal verwijderd hebt, kun je de magnetische deksel verwijderen en het plantmateriaal erin doen. Het is belangrijk dat er geen stengels tussen het plantmateriaal zitten, want deze kunnen het gaas in de trommel beschadigen. Plaats vervolgens de deksel weer op de trommel en doe deze terug in het apparaat.

Zo eenvoudig is het. De Pollinator P150 is nu klaar om voor het gebruikt te worden. Het wordt aanbevolen om hem eerst 2-5 minuten te laten draaien om zo eerst de puurste en beste kwaliteit kristallen voor de allerbeste blow eruit te zeven. Door de eenvoud en de snelle verwerkingstijd van de Pollinator P150 is dit apparaat ideaal voor kwekers van alle niveaus - beginner, veteraan of commerciële kweker.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (5)
  (5)
  Bekijk alle reviews
  27/Feb/2023

  Stoned Again
  Deze pollinator werkt fantastisch voor mij, niks wordt meer verspeeld op deze manier, Stoned Again met de hasj van de pollinator, Top !

  R. V.
  27/Feb/2023

  Einfach nur klasse
  Hallo Zamnesia Team, Der Polinator ist einfach nur klasse. Ich bearbeite die klebrigen blätter. Zuerst gut getrocknet dann in die Tiefkühltruhe für 4Stunden. Diese dann während 45 minuten in den polinator. Immer super Ergebnisse. Danke Zamnesia den guten Preis im Vergleich zu anderen Anbietern. Marc

  M. D.
  09/Jul/2022

  P150
  Best duur ding, maar ietsjes goedkoper op zamnesia,.Werkt prima!!!, vooral met een handje droogijs korrels erbij, maar niet te lang anders krijg je blad vervuiling in je product. Had ik jaren eerder moeten kopen! ,al m'n onknipbare buitenplanten gaan voortaan door de zeef! Wel ff de toprot en stammen eruit halen. Had voor dit aparaat, ice, zaad van rq besteld maar nix kiemde, kijk nu naar, superhash van pyramid, who knows🤗

  S. M.
  26/Jan/2021

  Super easy
  Werkt echt goed, gewoon produkt in trommel, knopje aan en tijdje laten draaien, mooie kief laat zich gemakkelijk verzamelen. Rendement van 20%, maar is afhankelijk van startmateriaal.

  H. B.
  15/Nov/2017

  Kost wat maar dan heb je ook wat
  Ideale manier om van kleine topjes toch zonder te veel (knip)moeite wat nuttigs te kunnen produceren.

  L. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Pollinator P150
Pollinator P150
Pollinator P150
Pollinator P150
Je bezoekt onze Nederlandse website.