Passiebloem (80 gram)

(72)

Passiebloem is een verzachtende plant waar je op meerdere manieren van kunt genieten. Je kunt er thee van maken, maar ook tincturen of capsules - de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Traditioneel gebruikte men het in zowel Noord- en Zuid-Amerika als in Europa voor holistische doeleinden. Maar ook in het moderne leven heeft passiebloem haar plekje veroverd.

9,95
6,96 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (72)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Optimale Vape Temperatuur

PASSIEBLOEM - EEN PRACHTIGE EN BRUIKBARE SOORT UIT DE AMERIKA'S

Passiebloem (Passiflora incarnata) is een geslacht van ongeveer 550 plantensoorten uit de Amerika's. De plantenfamilie wordt al sinds jaar en dag gebruikt. Passiebloemsoorten groeien over het algemeen als wingerds. Maar de plantenfamilie kent ook bomen en struiken. De plant brengt uitzonderlijke bloemen voort, die rijpen tot passievruchten. Het is mogelijk de zeer voedzame passievrucht open te breken en te eten. Maar je kunt er ook een drankje mee maken door haar te mengen met water en suiker.

Spaanse ontdekkingsreizigers ontdekten de passiebloem tijdens hun verovering van de Amerika's. Zij brachten de soort mee terug naar Spanje. De Spanjaarden gaven de bloem de naam 'passiebloem', omdat ze vonden dat ze leek op een crucifix. Dat associeerden ze met het lijden van Christus.

DE ACTIEVE INGREDIËNTEN VAN PASSIEBLOEM

Veel soorten passiebloem bevatten veel beta-carboline harmala alkaloïden of harmines. Dat is een groep MAO-remmers. Tot de harmines die veel voorkomen in passiebloem behoren harman, harmaline, harmalol, harmine en harmol. De andere actieve bestanddelen zijn onder andere flavonoïden, cumarine, maltol, apigenine, saponarin en quercetine.

HOE GEBRUIK JE PASSIEBLOEM?

Een van de veelgebruikte bereidingswijzen is het maken van kruidenthee van de bladeren. Andere gebruikers vermalen de blaadjes en doen ze in capsules voor een grondig afgemeten dosering. Het is ook mogelijk tincturen te maken van de bladeren van passiebloem.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (72)
  (72)
  11/Feb/2023

  produit de qualité
  bon sommeille réparateur et meilleurs endormissement.

  06/Nov/2022

  Aide à s'endormir
  Le soir, avant de se coucher, une infusion de passiflore, agréable au gout, aide à s'endormir. J'ai été étonné par les effets de la passiflore. Efficace, gouteuse, l'infusion de passion flower est un délice. Perso j'ajoute dans ma boule à thé une tranche de Bergamote, une bonne pointe de couteau d'extrait en poudre de passiflore et, cerise dans l'infu, quelques pincées de fleurs de CBD. Produit vraiment top.

  03/Nov/2022

  TOP
  TOP

  14/Sep/2022

  Happy
  Een lichte smaak en een goede vervanger voor tabak. De geur vind ik zelf niet vervelent. Het rookt lekker. Ik ben tevreden.

  05/Sep/2022

  Angenehme Wirkung
  Ich mische es mit Blauem Lotus, einer weiteren pflanzlichen Zutat und benutze Damianakraut und Lavendel als Tabaksersatz, es raucht sich sehr angenehm, unterstützt mein High und verlängert es auch etwas.

  23/Aug/2022

  Satisfaite
  Produit efficace et service clientèle très professionnel et à l'écoute

  21/Jul/2022

  werkt zoals beschreven
  Het is goed te roken al kun je in het begin hoestbui krijgen. Als vervanging voor tabak in een jointje. Slaap er prima op!

  19/Jul/2022

  Pas mal
  Bon goût, je l’utilise en substitu de tabac avec la ganja. Mais je ne met pas que ça si on le tirage n’est pas bon

  11/Jun/2022

  ok
  Inderdaad veel takjes maar anders ok. Kan beste thee van zetten, vond lastig in vape

  03/Jun/2022

  Bueno para dormir
  Una infusión por la noche relaja mucho

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Passiebloem (80 gram)
Passiebloem (80 gram)