Northern Lights (Sensi Seeds) feminized

(4)

De feminized Northern Lights van Sensi Seeds is een van de drie hoekstenen van de cannabiskweek en heeft nu al meer dan 30 jaar een sterke invloed op de kweek- en blowgemeenschappen. De bloeiperiode van slechts 45-50 dagen en de grote hoogkwalitatieve opbrengsten binnen zo'n korte tijdspanne, plus de kwaliteit en de geuren van het eindproduct zorgen ervoor dat ze cup na cup wint. 90% Indica.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds - Northern Lights: Ouder dan 30 jaar en absoluut niet moe

De feminized Northern Lights van Sensi Seeds is nu al meer dan 30 jaar lang een van de drie hoekstenen van de cannabiskweek en heeft nog steeds een sterke invloed op de kweek- en blowgemeenschappen. Deze 90% Indica heeft nieuwe standaarden gevestigd met betrekking tot kwaliteit en kwantiteit toen ze werd vrijgegeven en heeft cup na cup gewonnen; sommige mensen eisten zelfs dat ze zich terug zou trekken uit de competities om zo andere variëteiten ook een kans te geven.

Sensi Seeds heeft nu deze gereviseerde versie van de all-time meervoudig kampioen uitgegeven. Ze namen het meest gezonde en potente exemplaar van de drie originele Northern Lights varianten en besteedden vele jaren aan het heen en weer kruisen om uiteindelijk te eindigen met de meest krachtige Indicavariëteiten. De planten uit deze zaadjes hebben het perfecte Afghaanse genotype uiterlijk; een snelgroeiende, gedrongen, compacte en stevige krachtplant met vorstige toppen en een delicaat aroma van muskus en honing, ondergedompeld in aardse ondertonen en gekruid met een scheut jenever.

Northern Lights (Sensi Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Northern Lights
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 130cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 550-600 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized & Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
  (4)
  View all reviews
  27/Aug/2023

  Good seeds
  Thanks

  A. R.
  30/Nov/2021

  Relaxiation
  Super schön zum entspannen. Leider hat nur einer vor 3 Seeds gekeimt, aber der war dafür Top. Kleine, kurz blühende Indicas wie ich es liebe! Ertrag ist OK, Geschmack ist schön Old School Harzig NL wächst auch top Outdoor in Europa!

  T. P.
  25/Nov/2021

  Wie immer beste Qualität
  Wie von Sensi Seeds gewohnt, beste Samen. Alle sind aufgegangen und haben super Pflanzen ergeben. Northern Lights ist eben auch eine top Sorte die ich immer wieder gerne in der Box habe.

  T. M.
  02/May/2017

  Tasty
  Perfect service

  D. F.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Northern Lights (Sensi Seeds) feminized
Northern Lights (Sensi Seeds) feminized