Northern Lights (Sensi Seeds) regular

(1)
Northern Lights, met haar vele fantastische eigenschappen, veroverde de cannabis wereld en is een ware favoriet geworden onder cannabis kwekers en connaisseurs. Northern Lights wordt beschouwd als de gouden standaard onder de Indica's, waarmee andere soorten vergeleken worden. Ze is eenvoudig te kweken, maakt indruk met geweldige smaken en aroma's en een diepe, ontspannende Indica high.
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds - Northern Lights: Een absoluut baanbrekende Indica legende

Northern Lights van Sensi Seeds is een van de meest invloedrijke en baanbrekende cannabis soorten van de laatste decennia. Samen met andere bijzondere soorten, zoals Skunk #1 en Haze, heeft geen enkele andere soort zoveel invloed gehad op de cannabis cultuur als Northern Lights. Deze soort is zo succesvol geworden, dat ze nu wordt beschouwd als de standaard waar andere Indica's mee vergeleken worden. Je zal niet veel cannabis liefhebbers vinden die niet bekend zijn met Northern Lights en je niets kunnen vertellen over de uitmuntende eigenschappen. Northern Lights is al zo vaak in de prijzen gevallen dat er verzoeken zijn geweest haar uit te sluiten van wedstrijden, zodat andere soorten ook een kans hebben om te winnen!

Sensi Seeds' variant van Northern Lights is een zorgvuldige terugkruising van de beste soorten van de originele drie Northern Lights varianten. Sensi's doel was de soort nog verder te verbeteren, om haar perfect geschikt te maken om binnen te kweken. Met hun versie heeft Sensi Seeds het gepresteerd de beste en meest krachtige Indica voor alle kwekers beschikbaar te maken.

Kwekers zijn dol op Northern Lights omdat ze compact is, snel groeit en betrouwbare oogsten levert. Deze soort groeit gemakkelijk, dus ze is geschikt voor beginnende kwekers. Na haar bloeiperiode, slechts 40-45 dagen, zullen de vrouwelijke planten met kristallen bedekte toppen produceren, die een honing-muskus aroma dragen met vleugen jeneverbes en aardse Aghani ondertonen. Opgemerkt moet worden dat ze zeer weinig geur produceert tijdens de groei, ondanks het feit dat haar aroma bij het roken zeer rijk is. Combineer deze eigenschap met haar enorme oogsten en dan zal je begrijpen waarom Northern Lights een favoriet is onder kwekers. Gerookt wekt Northern Lights een hemelse en zeer krachtige Indica high op die geest en lichaam zal ontspannen.

Northern Lights (Sensi Seeds) regular Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Northern Lights
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Regular
Onderscheidingen Cannabis Champions Cup
Beschikbaar Als Feminized & Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  01/Nov/2020

  ONE OF THE BEST INDICA
  Beautiful indica cannabis legend strains of the modern age.

  M. I.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Northern Lights (Sensi Seeds) regular
Northern Lights (Sensi Seeds) regular