Blue Cheese (Expert Seeds) feminized

(1)

Blue Cheese is een zeer aromatische variëteit met wereldberoemde ouders - Cheese, de bekendste soort uit de UK, en het genetische pareltje Blueberry. De smaak van deze soort is een mix van gerijpte kaas met een vleugje blauwe bes. Blue Cheese is een haast pure Indica en produceert een zeer ontspannend effect - een geweldige keus voor laat op de avond als je wilt ontspannen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Expert Seeds - Blue Cheese: Geweldige soort voor de productie van BHO

Blue Cheese is een zeer aromatische soort met wereldberoemde ouders - het genetische juweeltje Blueberry en Cheese, de beroemdste variëteit uit de UK. De smaak van deze soort is absoluut uniek - het is een mix van gerijpte kaas met een vleugje blauwe bes. Blue Cheese is een bijna pure Indica (90%) en zou gesavoureerd moeten worden laat op de avond, als je wilt ontspannen, want de rook produceert een zeer ontspannend effect.

In een kweekruimte is Blue Funk na 60 bloeidagen klaar voor de oogst en levert dan zo'n 500 g/m² op - buiten zal ze midden/laat september de volwassenheid bereiken, ze levert dan 600-900 g/plant op. De grote en dichte bloemclusters zijn rijk aan hars en tot de nok toe gevuld met cannabinoïden, waarvan 20% THC is. Geweldige soort voor de productie van BHO.

Blue Cheese (Expert Seeds) feminized Product Informatie
Merk Expert Seeds
Ouders UK Cheese x Blueberry
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 20%
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 850-900 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  17/Apr/2023

  Erwartungen übertroffen
  Alle 3 Samen haben gekeimt und sich gut entwickelt. Der Strain ist recht anspruchslos, kommt auch mit Hitze und Entlaubung gut klar. Ernte war überaus erfreulich hoch und die Qualität super. Ich kann sie nur empfehlen, wird bei mir jetzt regelmäßig stehen.

  J. H.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Cheese (Expert Seeds) feminized
Blue Cheese (Expert Seeds) feminized