Caramella Auto (Expert Seeds) feminized

(1)

Caramella Auto is een derde generatie automatisch bloeiende soort met een extreem korte levenscyclus. Ongeveer 60 dagen na ontkieming hebben de planten de volle rijpheid bereikt. Caramella Auto is de ideale keus voor buitenplantages in meer noordelijke sferen. Ondanks haar korte levenscyclus lukt het haar toch mooi vol te worden en meer dan behoorlijke opbrengsten van 400-500 g/m² te produceren.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Expert Seeds - Caramella Auto: 60 dagen van ontkieming naar volwassen plant

Caramella Auto is een automatisch bloeiende soort van de derde generatie met een extreem korte levenscyclus. Caramella Auto is de perfecte keus voor de buitenkweek in meer noordelijke sferen, want ze heeft maar 60 dagen nodig om van ontkieming de volwassenheid te bereiken. In een mediterraan gebied kun je zelfs twee of drie keer per seizoen oogsten.

Ondanks haar korte levenscyclus lukt het haar om goed gevulde bloemclusters te ontwikkelen en meer dan behoorlijke opbrengsten van 400-500 g/m² te ontwikkelen. Als je haar buiten kweekt, produceert iedere plant tussen de 45 en 90 gram wiet. Afgezien van haar goede productiviteit levert ze een zeer harsig eindproduct op met een THC-gehalte van 18% en een flinke hoeveelheid CBD, en hierdoor is de wiet een goede keus voor patiënten die lijden aan pijn, spierspanning en slapeloosheid.

Caramella Auto (Expert Seeds) feminized Product Informatie
Merk Expert Seeds
Ouders Deimos X Cream Caramel Auto
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 6-7 weken
THC 18%
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 50-100 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Caramella Auto (Expert Seeds) feminized
Caramella Auto (Expert Seeds) feminized