Blue Cheese Auto (Expert Seeds) feminized

(1)

Blue Cheese  Cheese is een tweede generatie automatisch bloeiende variëteit en dit betekent hogere opbrengsten en meer kracht. De jongens van Expert Seeds kruisten in hun laboratorium Cheese Auto en Blueberry Auto met elkaar. De resulterende soort heeft de smaak van beide originelen en produceert met gemak 400-500 g/m² binnen slechts 70-80 dagen na ontkieming.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Expert Seeds - Blue Cheese Auto: De smaak en geur van de originelen

Blue Cheese Auto is een tweede generatie automatisch bloeiende soort, en dit betekent grotere planten, significant hogere opbrengsten en meer kracht dan een eerste generatie automatisch bloeiende soort. De jongens van Expert Seeds kruisten en herkruisten Cheese Auto en Blueberry Auto, en het resultaat is een soort die de smaak van beide niet-automatisch bloeiende originelen in zich heeft.

Blue Cheese Auto is een perfecte kandidaat voor de buitenkweek in regionen met een kortere zomer - in een Mediterraan klimaat is het mogelijk om twee of drie keer te oogsten. Blue Cheese Auto vereist na ontkieming slechts 70-80 dagen om haar dikke, groene bloemclusters volledig te ontwikkelen. Ze produceert met gemak opbrengsten van 400-500 g/m². Buiten kan een individuele plant 70-100 gram opleveren.

En niet alleen de hoeveelheid wiet is indrukwekkend voor een automatisch bloeiende variëteit - met een THC-gehalte van 18% kan Blue Cheese Auto met gemak tippen aan iedere reguliere soort. Sterker nog, de smaak van de rook is een echte traktatie - de mix van zoet fruit en kaas zal zeker je gehemelte bekoren. De high is ook heerlijk; na een of twee hijsen zul je een euforische en inspirerende sensatie door je geest voelen gaan.

Blue Cheese Auto (Expert Seeds) feminized Product Informatie
Merk Expert Seeds
Ouders Cheese Auto X Blueberry Auto
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 7-8 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    06/May/2020

    Perfect
    Really good

    A. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Cheese Auto (Expert Seeds) feminized
Blue Cheese Auto (Expert Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.