Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Philosopher SeedsEr zijn 21 cannabis strains

De Philospher Seeds zaadbank opende haar deuren in 2008 met de bedoeling de beste cannabissoorten te bieden die ze maar in handen konden krijgen. Deze groep kwekers besloot om hun kennis en ervaring te bundelen om zo de beste genen te ontwikkelen en regelmatig nieuw gekweekte variëteiten aan te kunnen bieden. Een deel van de soorten in hun assortiment wordt gemaakt in samenwerking met de kwekers van Reggae Seeds. Ze komen steeds met nieuwe soorten en momenteel werken ze aan een autoflowering en reguliere zaadcollectie. En ze hebben nog meer soorten die klaarstaan, dus hou het in de gaten.

Vind Wietzaden
Philosopher Seeds - Klik hier voor meer info

Informatie Philosopher Seeds

Philosopher Seeds

Philosopher SeedsPhilosopher Seeds is een Spaanse zadenbank, die tot doel heeft zowel populaire strains, als oude, "vergeten" strains te produceren en revitaliseren. Ze creëren al sinds 2008 nieuwe zaden voor de markt, maar hun geschiedenis gaat veel verder terug.

Hun oprichting hebben we te danken aan een kleine groep pionierende kwekers, die samen kwamen om de beste voorbeelden van hun werk, maar ook hun ervaring te delen, zodat ze elkaar konden helpen en ondersteunen in hun pogingen om nieuwe en interessante strains cannabis te kweken. Hierdoor werd Philosopher Seeds een soort van collectief, waarbij elke kweker een stem heeft in hoe elke strain wordt ontwikkeld. Deze coöperatie is al sinds het midden van de jaren '90 aan de gang en heeft hen in staat gesteld een hele nieuwe lijn strains van topkwaliteit te selecteren, kruisen, stabiliseren en aan te scherpen.

 

De Philosopher Seeds Missie

Sinds we de heren bij Philosopher Seeds hebben leren kennen, begrijpen we de passie achter hun werk heel goed. Voor ons hier bij Zamnesia, draait Philosopher Seeds helemaal om betrokkenheid met de cannabis gemeenschap waarbij ze deze levend, vers en fris willen houden. Door hun streven continu oude cannabis strains te verbeteren, maar ook nieuwe en spannende, nog niet eerder ontdekte combinaties te maken, zorgt Philosopher Seeds ervoor dat de cannabis zaden markt nooit afgezaagd wordt voor hun fans. Ze zijn een voorbeeld van de kracht van experimenteren en zijn de bereidwilligheid om dit te doen.

De Philosopher Seeds zadenlijnen

Philosopher Seeds heeft diverse lijnen cannabiszaden in hun catalogus, die elk om een ander thema draaien.

CLASSIC Lijn

De CLASSIC Lijn bevat, zoals de naam al suggereert, alle beproefde en geteste meesterwerken van Philosopher Seeds. Deze danken we allemaal aan jarenlang toegewijd kweken.

AUTO Lijn

De AUTO Lijn cannabis zaden werd gecreëerd in samenwerking met de beroemde Dr. Magnesio om een aantal fantastische, 8ste generatie auto-hybriden te produceren. Ze zijn zo stabiel dat ze nu worden gebruikt als de basis voor de toekomstige auto-hybriden van Philosopher Seeds, dus je kan binnenkort nog veel meer geweldige dingen verwachten uit deze lijn.

GOLO Lijn

De GOLO Lijn is waarschijnlijk de meest interessante lijn uit de catalogus van Philosophers Seeds. Deze lijn is gecreëerd in samenwerking met de kwekers van Reggae Seeds, waarbij de beste genen uit beide groepen zijn gebruikt om te zien wat kon worden geproduceerd. Het belangrijkste aandachtspunt van deze samenwerking was het produceren van nieuwe strains cannabis met onovertroffen smaken en aroma's, maar het hoge CBD gehalte van veel van de strains van Reggae Seeds resulteerde in hybrides die ook nog eens van medicinale waarde zijn. Het toont maar weer eens aan dat Philosophers Seeds altijd bereid is met andere kwekers samen te werken en te experimenteren met het aanbod.

Philosopher SeedsVerpakking van Philosopher Seeds

Philosopher Seeds heeft hun reputatie voor geweldige kwaliteit zelfs doorgevoerd in hun verpakkingen. Elk pakje zaden komt in een veilig en beschermend metalen bakje om de capsule met zaadjes vast te houden. De capsule zelf is stevig, dik en binnenin zit een laagje schuim om te ervoor te zorgen dat de zaden niet continu heen en weer schudden.

Elke capsule is ook gevuld met vochtabsorberende balletjes, waardoor de zaden onder de meest verse en optimale omstandigheden naar jou kunnen worden verstuurd.

Alle cannabis soorten van Philosopher Seeds zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 5 zaden. Hun mix verpakkingen bevatten verschillende soorten strains en zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 4-12 zaden. Alle zaden van Philosopher Seeds zijn feminized.

Verpakking van Philosopher Seeds

Philosopher SeedsAwards Philosopher Seeds

Awards Philosopher SeedsIn de jaren dat Philosopher Seeds hun goed afgestelde en perfect gekweekte creaties met de wereld delen, hebben ze een aantal, zeer verdiende, prijzen in de wacht gesleept. Hierdoor worden ze beschouwd als een hoogwaardige, uitmuntende zadenbank, met bloeiende potentie. Hieronder vind je de bekroonde werken van Philosopher Seeds.

AwardBlack Bomb

Prijs: M.F. Association Cannabis Cup, 2012 - 3e prijs in de Indoor-Bio categorie

Black Bomb (Philosopher Seeds)Black Bomb is, zoals de naam al suggereert, explosief. En dat geldt niet alleen voor haar effect: Black Bomb biedt kwekers een hoge weerstand, veel kweekgemak, gulle oogsten, een bloeiperiode van twee maanden en een enorme veelzijdigheid als het gaat om meer gevorderde kweektechnieken. Hierdoor is Black Bomb zeer geschikt voor zowel de beginner als de veteraan. Het geproduceerde eindproduct is extreem krachtig, met een hoog THC gehalte die een ontspannende, lichamelijke stone opwekt, die neigt naar een Indica stone. Ze produceert ook veel hars, wat haar ideaal maakt voor de productie van hasj. De smaak van Black Bomb bevat zowel zoete als aardse elementen, wat haar een instant klassieker maakt en een favoriet onder gebruikers die de voorkeur geven aan old-school smaken.

Koop Black Bomb


AwardAmnesika 2.0

Prijs: ExpoGrow Cannabis Cup, 2012 - 3e prijs in de Best Sativa categorie

Amnesika 2.0 (Philosopher Seeds)Amnesika 2.0 is een Sativa dominant monster, die haar bekroning absoluut verdiend heeft. Ze is het resultaat van een meesterlijke kruising tussen Amnesia Haze en Skunk en biedt een heel nieuwe twist op de traditionele Haze smaken, die zowel nootachtig als zoet zijn. De high is voornamelijk cerebraal, motiverend en stimulerend, zonder echter te overweldigen, wat haar een geweldige strain maakt als je nog wat wil doen. Ondanks dat Amnesika 2.0 Sativa dominant is, heeft ze een bloeiperiode van slechts 8 weken en is extreem gemakkelijk te kweken. Je moet echter wel rekening houden met de ruimte, want vanwege die Sativa dominantie kan ze erg groot worden! Als je van Sativa's houdt, dan is deze kampioene het proberen waard.

Koop Amnesika 2.0


AwardK13-Haze

Prijs: Spannabis Champions Cup, 2011 - 3e prijs in de Best Resin categorie

K13-Haze (Philosopher Seeds)K13-Haze is een compacte, Sativa dominante schoonheid die, zoals de bekroning al suggereert, interessant is voor iedereen die van hoogwaardige hars houdt. Ze is het resultaat van een kruising tussen Yumboldt en Kali Mist en voegt de beste eigenschappen van de twee samen. K13-Haze is bijzonder eenvoudig te kweken, heeft een bloeiperiode van grofweg acht weken en kan oogsten produceren tot wel 600g/m². Gerookt produceert K13-Haze een tropische, citrussmaak, met ondertonen van wierook, die sterker worden naarmate K13-Haze langer is uitgehard. Voor wat betreft de effecten, kan je een Sativa rush verwachten die naar je hoofd stijgt en die je stimuleert, opwekt en alert maakt.

Koop K13-Haze

Philosopher Seeds