Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Philosopher SeedsEr zijn 23 cannabis strains

De zadenbank Philosopher Seeds opende de deuren in 2008. Ze richten zich sindsdien op cannabisvariëteiten die met liefde en toewijding veredeld zijn en vinden dat belangrijker dan commerciële doeleinden. Als collectief van veredelaars die al sinds halverwege de jaren '90 kweken, hebben ze hun kennis verenigd om nieuwe variëteiten en verfijnde klassiekers te veredelen.

Vaak werken ze samen met andere zadenbanken en veredelaars die dezelfde filosofie aanhangen, zoals Reggae Seeds. Houd hun unieke en gezamenlijke werk dan ook zeker in de gaten!

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Vind Wietzaden
Philosopher Seeds - Klik hier voor meer info

OVER PHILOSOPHER SEEDS

Philosopher Seeds

Philosopher Seeds

Philosopher Seeds is een Spaanse zadenbank die zich ten doel heeft gesteld populaire variëteiten te veredelen en oude vergeten klassiekers nieuw leven in te blazen. Sinds 2008 brengen ze nieuwe soorten op de markt, maar hun geschiedenis en ervaring voert veel verder terug.

De zadenbank werd opgericht door een kleine groep pionierende kwekers die hun krachten bundelden. De ervaringen werden gedeeld en ze hielpen elkaar bij het veredelen van nieuwe, interessante cannabisvariëteiten. Philosopher Seeds is dus een echt collectief en ieder lid heeft inspraak in het veredelingsproces. Dit samenwerkingsverband bestaat al sinds halverwege de jaren '90 en samen zijn de kwekers in staat hoogwaardige variëteiten te selecteren, kruisen, stabiliseren en te verbeteren.

PHILOSOPHER SEEDS: BEDRIJFSVISIE

Toen wij de gasten van Philosopher Seeds leerden kennen, kregen we inzicht in de passie voor hun werk. Wat Zamnesia betreft, gaat het Philosopher Seeds vooral om een goede band met de cannabisgemeenschap. Ze proberen de boel levendig, fris en actief te houden. Constant proberen ze oude klassiekers te verbeteren en nieuwe, spannende kruisingen te veredelen. Philosopher Seeds zorgt ervoor dat de markt geen saaie boel wordt voor de fans. Ze zijn het perfecte voorbeeld van de kracht van experimenteren en de bereidheid zich daarvoor in te zetten.

PHILOSOPHER SEEDS: ASSORTIMENT

Philosopher Seeds voert meerdere productlijnen die stuk voor stuk een ander thema vertegenwoordigen.

DE CLASSIC LIJN

De CLASSIC Lijn behelst, zoals de naam al aangeeft, alle gevestigde meesterwerken van Philosopher Seeds. Ze zijn allemaal het resultaat van jarenlange veredelingsprojecten.

DE AUTO LIJN

De AUTO lijn werd opgezet met behulp van de beroemde dr. Magnesio. Het doel wat ze voor ogen hadden, was het veredelen van waanzinnige, 8ste generatie autoflowering kruisingen. Deze zijn inmiddels zo stabiel dat Philosopher Seeds ze gebruikt voor het ontwikkelen van nieuwe autoflowering hybrides. Je kunt er daarom van uitgaan dat deze lijn binnenkort uitgebreid gaat worden.

DE GOLO LIJN

De GOLO Lijn is waarschijnlijk de meest interessante productlijn uit het assortiment van Philosopher Seeds. Al deze zaden zijn bekokstooft in samenwerking met Reggae Seeds. Van beide zadenbanken zijn de beste zaadjes geselecteerd en is bekeken wat ze er mee zouden kunnen veredelen. De meeste aandacht besteedt dit samenwerkingsverband aan cannabis met weergaloze smaken en aroma's. Bovendien heeft de samenwerking met Reggae Seeds geresulteerd in variëteiten met een hoog CBD-gehalte, ideaal voor medicinaal gebruik. Hieruit blijkt maar weer dat Philosopher Seeds graag met andere veredelingsbedrijven samenwerkt en experimenteert.

Philosopher Seeds

PHILOSOPHER SEEDS: DE VERPAKKING

Ook wat betreft de verpakkingen weet Philosopher Seeds de goede naam hoog te houden. Zo zitten de zaden in een buisje dat wordt beschermd door een blikken doosje. De buisjes zijn stevig en onbreekbaar en de binnenkant is bekleed met beschermend materiaal, zodat de zaadjes onbeschadigd en veilig verstuurd kunnen worden. Bovendien zijn de buisjes gevuld met vochtabsorberend materiaal, zodat de zaden vers en in topconditie bij je afgeleverd worden.

De zaden van Philosopher Seeds worden verpakt per 5 stuks. Je kunt ook een selectie van verschillende zaadjes bestellen, daarbij zitten er 4-12 stuks in een verpakking. Alle cannabiszaden van Philosopher Seeds zijn feminized.

Verpakking van Philosopher Seeds

Philosopher Seeds

PHILOSOPHER SEEDS: PRIJZENKAST

Awards Philosopher Seeds

Sinds de dag dat Philosopher Seeds de wereld heeft verrijkt met fantastische, met zorg veredelde cultivars hebben ze, geheel terecht, diverse awards in de wacht gesleept. Dat kun je zien als een kroon op het werk van deze zadenbank die uitblinkt op het gebied van originaliteit, uitmuntendheid en levensvatbaarheid.

AwardBlack Bomb

Prijs: M.F. Association Cannabis Cup, 2012 - 3de prijs in de categorie Indoor-Bio

Black Bomb (Philosopher Seeds)Black Bomb is, zoals de naam al doet vermoeden, een explosieve variëteit. Dat merk je niet alleen aan de effecten. Deze cultivar is bijzonder veerkrachtig, makkelijk te kweken, produceert een hoog oogstgewicht en heeft een bloeiperiode van 2 maanden. Ze is bijzonder geschikt om te trainen en zowel de gevorderde als de onervaren kwekers kunnen er goed mee uit de voeten.

De toppen die ze produceert, zijn door het hoge THC-gehalte bijzonder krachtig. Reken op een ontspannende, fysieke indica high. Omdat ze veel hars produceert, is ze ook bijzonder geschikt voor het maken van hasj. De smaak van Black Bomb bevat zowel zoete als aardachtige elementen, waarmee ze direct onder de klassiekers geschaard kan worden. Als je van old-skool smaken houdt, kun je haar op je lijstje met favorieten zetten.

Bestel Black Bomb


AwardAmnesika 2.0

Prijs: ExpoGrow Cannabis Cup, 2012 - 3de prijs in de categorie Best Sativa

Amnesika 2.0 (Philosopher Seeds)Amnesika 2.0 is een sativa-dominante krachtcentrale en heeft deze award terecht in de wacht gesleept. Ze is vakkundig veredeld door het kruisen van Amnesia Haze en Skunk, met als gevolg dat de smaak je herinnert aan een traditionele Haze - zoet en nootachtig. Ze trakteert je op een overwegend spirituele high die motiverend en inspirerend is.

Toch word je niet overdonderd en kun je haar gerust de hele dag door roken. Amnesika 2.0 is sativa-dominant, maar haar bloeiperiode is toch maar 8 weken en ze biedt je veel kweekgemak. Je moet echter wel over voldoende ruimte beschikken, want als sativa-dominante plant kan ze kolossaal worden! Als je van sativa's houdt, ruim dan wat plaats in voor deze prijswinnaar.

Bestel Amnesika 2.0


AwardK13-Haze

Prijs: Spannabis Champions Cup, 2011 - 3de prijs in de categorie Best Resin

K13-Haze (Philosopher Seeds)K13-Haze is een compact sativa-dominant prachtexemplaar en heeft vanwege de grote hoeveelheid hars die ze produceert de award voor Best Resin gewonnen. Ze is veredeld met behulp van Yumbolt en Kali Mist, waarvan ze de beste eigenschappen behouden heeft.

K13-Haze is werkelijk een genot om te kweken. Haar bloeiperiode bedraagt ongeveer 8 weken en ze zorgt voor een oogstgewicht van 600g/m². Tijdens het roken, smaakt K13-Haze tropisch naar citroenen met een vleugje wierook. Als je haar goed laat curen, worden de smaken nog geprononceerder. Wat de effecten betreft, kun je rekenen op een spirituele sativa high. Inspirerend, verheffend en goed voor je focus.

Bestel K13-Haze

Philosopher Seeds