Shiva Shanti 2 (Sensi Seeds) regular

(3)

Sensi Seeds bracht Shiva Shanti 2® in de vroege jaren '90 uit en creëerde een soort met een onverslaanbare prijs-prestatie verhouding. Ze is een veelzijdige, veerkrachtige en indica-dominante variant en dus een rendabele optie voor onervaren kwekers die voor weinig willen experimenteren met cannabis. Shiva Shanti 2® produceert een vrij milde wiet en voltooit haar levenscyclus in 45-55 dagen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds – Shiva Shanti 2®: Eenvoudig te kweken, veelzijdig en kosteneffectief

Shiva Shanti 2® is een regular (non-feminized) soort, gecreëerd door Sensi Seeds in de vroege jaren '90. Ze is een driewegkruising van Garlic Bud, een met Skunk verrijkte Kush soort en een andere Afghan variant. Sensi Seeds doelde op het maken van een betrouwbare soort die snel kan worden geoogst en een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding biedt. Meer dan 25 jaar later is Shiva Shanti 2® nog steeds een rendabele optie voor kwekers die zoeken naar een indica-dominante allrounder voor binnen, buiten of in de kas.

Onervaren kwekers zullen geen problemen ervaren met Shiva Shanti 2® vanwege haar vergevingsgezinde en betrouwbare kweekeigenschappen. De genetische opmaak bestaat uit 75% Indica genen, waardoor ze in verschillende omgevingen kan worden gekweekt, ook buiten in een gematigd klimaat. Daarnaast heeft Shiva Shanti 2® een korte bloeiperiode van 45-55 dagen, waardoor kwekers snelle resultaten kunnen behalen. Sensi Seeds heeft er alles aan gedaan om deze soort zo kwekers-vriendelijk mogelijk te maken.

Naast het bieden van een soort met geweldige weerstand voor beginners en buitenkwekers, moest Shiva Shanti 2® ook krachtig zijn om vervelende verrassingen te vermijden na het oogsten, drogen en uitharden. Hoewel de effecten vrij mild zijn vergeleken met de extreem krachtige THC-rijke varianten, is de kwaliteit van de high veel beter dan wat de meeste commerciële cannabis distributeurs je elders bieden. Verwacht een soepele Indica stone, die plezierig en aangenaam is, zonder dat je na een paar trekjes onderuit gaat.

Shiva Shanti 2® is een van Sensi Seeds' bestsellers en heeft geen astronomisch hoog THC-niveau nodig om veeleisende kwekers te overtuigen. Soms worden hobbykwekers geconfronteerd met een situatie waarin ze aanzienlijke hoeveelheden cannabis hebben geproduceerd die gewoon te sterk is om dagelijks te roken. Shiva Shanti 2® biedt een betaalbare en kwekers-vriendelijke oplossing voor dit probleem: Casual rokers, beginnende kwekers en prijsbewuste klanten kunnen op grote schaal profiteren.

Shiva Shanti 2 (Sensi Seeds) regular Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Garlic Bud x Kush x Afghani
Genetica 75% Indica / 25% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
Hoogte (Indoor) 160cm
Hoogte (Outdoor) 180cm
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  Bekijk alle reviews
  23/Oct/2023

  Nice
  Very good!

  R. G.
  05/Oct/2022

  Reguläre Samen Sh.shanti2!!
  4. Sterne erstmal nur, da ich zum wuchs noch nicht s erzählen kann. Kommen erst nächste Jahr in die Erde. Die Lieferung war wie immer Blitz schnell bei Zamnesia . Was ich erfahren konnte über die Seeds ist positiv. Wenn sie keimen und weiblich werden kann man mit stabile und starke Pflanzen Rechnen. Soweit ich las auch mit reichlich Ertrag, deshalb für mich interessant. Freue mich auf die nächste Saison.

  B. K.
  03/Jul/2019

  Outdoor der Hammer
  Werde ich wieder kaufen. 9 von 10 gekeimt, wachsen drausen wie kleine Bäume. Die perfekte sorte zum in die Natur zu setzen.

  S. H.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Shiva Shanti 2 (Sensi Seeds) regular
Shiva Shanti 2 (Sensi Seeds) regular