Quick Flush

(6)

Quick Flush helpt het lichaam niet alleen te reinigen, maar het zal ook een energiestoot leveren, waardoor je je op en top voelt. Hoewel dit geweldige product bijdraagt aan je ontgifting, garandeert het niet dat je zal slagen voor een drugstest! Alle ingrediënten zijn helemaal natuurlijk.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (6)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Quick Flush - Doet precies wat de naam al aangeeft

Als je regelmatig je lichaam ontgift (om wat voor reden dan ook), is Quick Flush een geweldig, natuurlijk product, dat precies doet wat de naam al impliceert. Het zal je systeem reinigen, terwijl het je tegelijkertijd van energie voorziet. Zoveel zelfs, dat je je van top tot teen zo fris als een hoentje voelt!

Houd er rekening mee dat Quick Flush de meeste chemicaliën uit je lichaam zal "spoelen", maar dat betekent niet persé dat een drugstest altijd negatief zal zijn.

Dosering

Voor een cyclus van twee opeenvolgende dagen, gebruik je 5 capsules per dag met 2 of 3 glazen water.

Inhoud: 30 capsules

Ingrediënten

Vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, vitamine B5, vitamine B6, vitamine B8, vitamine B12, foliumzuur, rode klaver, paardebloem wortel, klis wortel, gladde iep schors, kamille, alfalfa blad, hibiscus bloem, rozenbottels, zoethoutwortel.

Reviews (6)
  (6)
  Bekijk alle reviews
  09/Jan/2022

  Very good product
  It’s help me, very good product

  P. F.
  20/May/2021

  Non è servito a nulla
  Non è servito a nulla ... in pratica sempre positivo dopo l’utilizzo nonostante abbia bevuto acqua, tea e tisane Non lo consiglierei a nessuno

  G. S.
  09/Dec/2020

  Top
  Ik heb deze besteld voor mij en een vriend. Hij rookt wiet en bij hem heeft het geholpen. Zelf rook ik niet maar heb ze genomen om mijn lichaam te zuiveren na aanraden van een andere vriend. Ik ga ze zeker nog bestellen.

  I. V.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Quick Flush
Quick Flush