Duizendblad (Achillea millefolium) Buddy Pack

Ze is schitterend om te zien, en een grote verleidster, duizendblad maakt alles een stuk kleurrijker, houd beestjes op afstand, is erg sterk en betrouwbaar. Heel makkelijk te kweken en bijzonder nuttig als gezelschapsplant.

0,99 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Duizendblad is niet alleen mooi om te zien. Het heeft grote aantrekkingskracht op vliegende vrienden in je tuin.

DUIZENDBLAD

Een gevarieerde tuin is een gezonde tuin, en de kleurrijke accenten van duizendblad (Achillea millefolium) zullen een positieve bijdrage aan je andere hars-achtige schitterende bloemen leveren. Duizendblad groeit dicht opeen en verspreid en produceert prachtige schermvormige bloemen die als ze bloeien nuttige insecten op je stukje grond aantrekken.

je kunt ze het beste in de borders planten, zodat de wortels niet wild gaan groeien, van duizendblad wordt gezegd dat het, bij de planten die in de buurt staan, de hoeveelheid essentiële oliën vergroot. Dat is natuurlijk goed nieuws voor de cannabis-tuinier, want essentiële olie, daar gaat het bij cannabis nu eenmaal om.

De meerjarige duizendschoon rolt haar kleurrijke loper uit voor de ontvangst van beestjes zoals het lieveheersbeestje, zweefvliegen, bladluis-leeuwen, en is een gastheer/dame voor parasitaire mini wespjes die de foute insecten in je tuintje verorberen. Over kleine plagen hoef je je niet druk te maken. De nuttige beestjes worden al op de hoogte gesteld voor dat je het zelf weet. Laat Moedertje Natuur maar lekker haar gang gaan. Een beetje schade kan geen kwaad en alles blijft in balans. Duizendblad is mooi en functioneel, maar het smaakt niet erg lekker. De verse groene blaadjes kunnen wel in een salade verwerkt worden, en hebben een lekkere bittere beet, de bloemen kunnen worden gebruikt als vervanging van hop bij het brouwen van bier.

BEVAT: 0,10 gram

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Duizendblad (Achillea millefolium) Buddy Pack
Duizendblad (Achillea millefolium) Buddy Pack