Kamille (Matricaria chamomilla) Buddy Pack

(3)

De kleine en mooie Kamilleplant, sterk en makkelijk te kweken of te verpotten, versterkt de groei van buurplanten en is een eeuwenoud volksmedicijn.

0,99
0,49 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Verbeter je gezondheid en de gezondheid van je cannabisplanten met zelfgekweekt Kamille.

KAMILLE

Kamille (Matricaria chamomilla) is een kleine, struikachtige plant met een schitterende show van piepkleine witte bloemen waarvan de bloemblaadjes naar achteren buigen alsof de zonnestralen erop leunen. Gedroogd vormen deze bloemen een kalmerende thee die voor het geschreven woord in veel landen al dagelijks gebruikt werd als volksmedicijn. Slechts een paar planten bieden eindeloze kopjes thee die ontspannen, de spijsvertering verbeteren, ontstekingsremmend zijn en veel fijner zijn dan een commercieel product.

Als combinatieplant verbetert good guy Kamille de turgor van zijn buurplanten. De plant houdt muggen en vliegen op afstand en het tapijt van piepkleine witte en gele bloemen valt zeer in de smaak bij enthousiaste bijen. Je kan makkelijk te kweken en zeer stevige kluiten afbreken die je met minimale schade kan verpotten of in een pot aan een vriend kan geven.

Als je een plekje in je tuin hebt waar je neerknielt of vaak loopt, dan is dat de plek om kamille te planten. Kamille is de BDSM-freak van de kruidenwereld. Het wordt graag ruig behandeld en groeit beter als het ondergelopen wordt, natuurlijk niet tot de plant sterft, maar wees niet bang om erop te staan als dat nodig is. Dit maakt het ideaal voor de randen van je tuin en paadjes. Kamilledetritus helpt composthopen gezond te houden.

BEVAT: 0,10 gram

Reviews (3)
  (3)
  29/Dec/2020

  très agréable
  Cela fait toujours plaisir d'avoir de petites fleurs chez soit, surtout quand elles ont de multiples qualités.

  25/Sep/2020

  Naisu
  Beautiful flowers

  27/Apr/2020

  looks great
  i love the smell of some fresh flowers

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kamille (Matricaria chamomilla) Buddy Pack
Kamille (Matricaria chamomilla) Buddy Pack