Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Rare DanknessEr zijn 8 Producten

Rare Dankness is een zaad bedrijf uit het Amerikaanse Colorado, dat veel ervaring heeft met het verzamelen en behouden van de beste cannabis genetica voor de medicinale marihuana gemeenschap. RD Genetics/Rare Dankness is hun Europese tak die top cannabis verbouwd op legale velden in Spanje.

Rare Dankness maakt gebruik van een uitgebreid wereldwijd netwerk van vrienden waardoor ze kunnen werken met de beste cannabis genetica voor hun creaties. Hun uitgebreide strain collectie bestaat uit 's werelds beste soorten, waaronder top indica's, sativa's, kushes en CBD-rijke soorten, met de voornaamste cannabis genetica van de laatste dertig jaar.

De visie van Rare Dankness is dat educatie over de voordelen van medicinale marihuana de meeste effectieve manier is om legalisatie van de grond te krijgen.

Vind Wietzaden
Information about Rare Dankness

Logo Rare Dankness

 

Rare Dankness werkt met een wereldwijd netwerk van telers en kwekers van topklasse met als doel zeer gewilde en gerenommeerde genetica te ontwikkelen.

De organisatie werd opgericht in 2010, na het jarenlang verzamelen van en experimenteren met diverse soorten. Hun collectie beslaat drie decennia hard werken en bevat van de beste genetica ter wereld. Royal Dankness creëert haar superieure soorten door krachtige, vrouwelijke genetica te verrijken met dat van superieure mannelijke genetica.

Rare Dankness was oorspronkelijk gevestigd in Colorado, maar breidde later uit naar Europa, waar ze zaden produceert in legale tuinen in Spanje. De organisatie zorgt dat de medicinale cannabis gemeenschap genetica in handen krijgt van het hoogste kaliber.

Rare Dankness

VERPAKKING VAN RARE DANKNESS

De binnenkant van de verpakking Rare dankness

Rare Dankness biedt simpele en discrete verpakkingen in de vorm van een klein, zwart doosje, voorzien van hun onmiskenbare logo. Zaden worden geleverd in een handig, plastic buisje, wat gemakkelijk kan worden bewaard. Wanneer je het doosje opent, vind je de zaden prachtig opgeborgen naast een uitneembaar kaartje waarop je nuttige informatie vindt over de door jou aangekochte soort, inclusief een foto van hoe het eindproduct eruit moet zien, maar ook informatie over de plant, zoals de naam, bloeiperiode en sterkte.

Rare Dankness

PRIJZEN

Prijzen van Rare Dankness

Rare Dankness produceert krachtige, sterke cannabis soorten en hun buitengewone, meervoudig bekroonde winnaars zijn onder andere:

Ghost Train Haze

Ghost Train Haze

- Jaarlijkse winnaar van High Times Strongest Strains On Earth

- 2013, High Times Cannabis Cup. 2de Medical Sativa

- 2014, High Times Cannabis Cup US, Sativa Winnaar

Dit is een kruising tussen Original Ghost OG en Nevil's Wreck en deze soort is meerdere malen bekroond, dankzij haar prachtige, suikerachtige trichomen en hard inslaande, uitvergrote high. Ghost Train Haze, met haar zure en hazy smaken en aroma's, is een echte krachtpatser. Ze wordt beschouwd als een van de meest populaire creaties van Rare Dankness. De eerste GTH is ooit getest op ruim 25% THC. Ghost Train Haze heeft een bloeiperiode van 65-80 dagen en is verkrijgbaar in zowel een feminized als regular vorm.

Moonshine Haze

Moonshine Haze RD

- 2011 High Times Cannabis Cup Sativa Winnaar

Moonshine Haze is een hybride, afkomstig van de moeder van de ietwat Afghani-dominante Soma Seeds collectie van 2005-2009. Ze is een kruising tussen Amnesia Haze en Nevil's Wreck, wat resulteerde in een prikkelende Haze soort met een fruitige kick. Moonshine Haze wekt een heerlijk creatieve en productieve high op. De bloeiperiode is 70+ dagen.

Tangerine Trainwreck Haze

Tangerine Trainwreck Haze RD

- Winnaar van de High Times Cannabis Cup

Dit is een hoogproductieve soort met rode haren en oranje toppen. Er wordt beweerd dat de sativa dominante Tangerine Trainwreck Haze ruikt naar mandarijnen en Haze, gemengd met de welbekende geur van Trainwreck. Haar erfgoed bestaat uit Tangerine Haze en Nevil's Wreck. Ze zal elk bladerdak prachtig uitvullen en de bloeiperiode is 70+ dagen.

Star Killer OG

Star Killer OG RD

- 2017, Social Media Cannabis Cup, 3de Medical Hybrid Flower

- 2016, Social Media Cannabis Cup, 3de Hybrid

- Winnaar van de High Times Cannabis Cup

- Winnaar van de Oregon Grower's Cup

Dit is een krachtige, medicinale soort die kan worden ingezet voor pijnverlichting, slapeloosheid, chemotherapie, gastro-intestinale problemen, AIDS en PTSS. Star Killer OG produceert dichte, paars getinte toppen die bedekt raken met trichomen. Ze is een verrassende kruising tussen Skywalker OG Kush en RD#2.

De indica-dominante Star Killer OG zal zowel binnen als buiten floreren. Ze houdt echter niet van hoge temperaturen of een hoge pH. Er mag een gemiddelde tot grote opbrengst worden verwacht en de bloeiperiode bedraagt 60-70 dagen.

Scott's OG

Scott's OG RD

- Winnaar van de Michigan Grower's Cup

Scott's OG is een soort die zowel in feminized als regular vorm verkrijgbaar is. Ze produceert geweldige oogsten met harsachtige bloemen. Deze kruising tussen Triangle Kush x Rare Dankness #1 is een sterke en krachtige mix van citroen en Kush met een bloeiperiode van 50-65 dagen.

Rug Burn OG

Rug Burn OG RD

- 2012, High Times Cannabis Cup, 3de Hybrid

Rug Burn OG is een krachtige soort met een extreem prikkelende, zure smaak en opwekkende high. Deze is geweldig voor de beginnende kweker. Rug Burn OG is een kruising tussen Ghost OG en Rare Dankness #1 en heeft een bloeiperiode van 50-65 dagen.

Rare Dankness