Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Rare DanknessEr zijn 9 cannabis strains

Rare Dankness is een zadenbedrijf uit Colorado met veel ervaring in het verzamelen en behouden van eersteklas cannabisgenetica. Speciaal voor de medicinale marihuana gemeenschap. RD Genetics/Rare Dankness is hun Europese tak die hoogwaardige cannabis produceert in Spanje.

Rare Dankness profiteert van een uitgebreid vriendennetwerk. Hiermee zijn ze in staat te werken met de beste cannabisgenetica. Hun uitgebreide collectie bestaat uit de meest hoogwaardige strains ter wereld. Hieronder vallen top indica's en sativa's, maar ook CBD-rijke soorten. Daarmee leveren ze drie decennia aan hoogwaardige cannabisgenetica. Rare Dankness' filosofie is daarbij dat educatie over de voordelen van medicinale wiet de meest effectieve weg naar legaliseri

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Vind Wietzaden
Rare Dankness - Klik hier voor meer info

Informatie Over Rare Dankness

 

Rare Dankness werkt met een wereldwijd netwerk van eersteklas breeders en kwekers. Het doel is de meest gezochte en hooggewaardeerde genetica te ontwikkelen en benutten.

Het bedrijf is opgericht in 2010. Na jaren van verzamelen, preserveren en experimenteren met diverse strains omvat de collectie van Rare Dankness drie decennia aan werk. Daarbij bieden ze de beste genetica van de wereld. Ze creëren hun superieure strains door krachtige vrouwelijke genetica te kruisen met die van superieure mannetjes. Van origine gebaseerd in Colorado, maar later uitgebreid naar Europa, waar ze zaden in Spanje produceren, biedt Rare Dankness de beste genen voor de medicinale cannabisgemeenschap.

VERPAKKING VAN RARE DANKNESS

Rare Dankness biedt een simpele en discrete verpakking in de vorm van een klein zwart doosje, waarop het onmiskenbare logo is gedrukt. De zaden zitten in een praktisch plastic buisje verpakt. Als je het doosje opent, vind je de zaadjes netjes opgeborgen naast een uitneembaar kaartje. Hierop vind je nuttige informatie over de soort die je aangeschaft hebt, inclusief een afbeelding van hoe je uiteindelijke toppen eruitzien en informatie over de plant, zoals de naam, bloeiperiode en kracht.

AWARDS

Prijzen van Rare Dankness

Rare Dankness produceert krachtige en sterke cannabis strains, dus het is geen verrassing dat ze awards gewonnen hebben. Hun buitengewone meervoudige prijswinnaars zijn onder andere:

Ghost Train Haze

Ghost Train Haze

AWARDS

 • Jaarlijkse winnaar van de High Times Strongest Strains On Earth
 • 2013, High Times Cannabis Cup, 2de plaats Medical Sativa
 • 2014, High Times Cannabis Cup US, Sativa Winnaar


Dit is een kruising tussen de Original Ghost OG en de Nevil's Wreck. Het is een meervoudig prijswinnende soort met verbluffende suikerachtige trichomen en een hard toeslaande, versterkte high. Ghost Train Haze deelt een dreun uit met zure en haze-achtige smaken en aroma's. Ze wordt gezien als een van de meest populaire creaties van Rare Dankness. GTH nummer één heeft zelfs aangetoond meer dan 25% THC te bevatten. Met een bloeiperiode van 65-80 dagen is Ghost Train Haze verkrijgbaar in zowel regular als feminized vorm.

Moonshine Haze

Moonshine Haze RD

AWARDS

 • 2011, High Times Cannabis Cup, Sativa Winnaar


Moonshine Haze is een hybride die afkomstig is van de Afghaans gedomineerde moeder van de Soma Seeds collectie van 2005-2009. Het is een kruising tussen Amnesia Haze en Nevil's Wreck. Een penetrante Haze strain met een fruitige kick. Moonshine Haze produceert voortreffelijke creatieve en productieve highs. Bloeiperiode: 70+ dagen.

Tangerine Trainwreck Haze

Tangerine Trainwreck Haze RD

AWARDS

 • High Times Cannabis Cup, Winnaar


Dit is een hoogproductieve soort met roodharige, oranje toppen. De sativa-dominante Tangerine Trainwreck Haze ruikt naar verluidt naar mandarijntjes en haze, gemixt met de geur van Trainwreck. Haar afkomst bestaat onder meer uit Tangerine Haze en Nevil's Wreck. Verondersteld wordt dat haar bladerdak elke ruimte vult. Bloeiperiode: 70+ dagen.

Star Killer OG

Star Killer OG

AWARDS

 • 2017, Social Media Cannabis Cup, 3de plaats Medical Hybrid Flower
 • 2016, Social Media Cannabis Cup, 3de plaats Hybrid
 • High Times Cannabis Cup, Winnaar
 • Oregon Grower's Cup, Winnaar


Een krachtige medicinale soort, inzetbaar voor pijnbestrijding, slapeloosheid, chemotherapie, gastro-intestinale problemen, AIDS en PTSS. De Starkiller OG produceert compacte, paars getinte toppen bedekt met trichomen. Het is een opzienbarende kruising tussen de Skywalker OG Kush en RD#2.

De indica-dominante Starkiller OG doet het volgens zeggen zowel binnen als buiten bijzonder goed, maar houdt niet erg van hoge temperaturen en pH-waardes. Gemiddelde tot hoge opbrengsten kunnen verwacht worden na een bloeiperiode van 60-70 dagen.

Scott's OG

Star Killer OG

AWARDS

 • Michigan Grower's Cup, Winnaar


Scott's OG is verkrijgbaar in zowel regular als feminized vorm. Produceert fantastische oogsten met harsrijke toppen. Het is een krachtige mix van citroen en kush. Gecreëerd door het kruisen van Triangle Kush met Rare Dankness #1. Bloeiperiode: 50-65 dagen.

Rug Burn OG

Rug Burn OG

AWARDS

 • 2012, High Times Cannabis Cup, 3de plaats Hybrid


Rug Burn OG is een krachtige soort met een extreem indringende zure smaak en opwekkende high. Fantastisch voor de beginnende kweker. Het is een kruising tussen Ghost OG en Rare Dankness #1 met een bloeiperiode van 50-65 dagen.

Rare Dankness