Alfalfa (Medicago sativa) Buddy Pack

(4)

Alfalfa houdt stikstof, ijzer, magnesium, fosfor en kalium vast. Hett kan tot een tonic worden verwerkt en op planten worden gespoten. Dit stimuleert de groei van andere plantensoorten, waaronder cannabis.

0,99 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Alfalfa heeft veel toepassingen als metgezel voor cannabisplanten

ALFALFA

Alfalfa (Medicago sativa) is een diepgewortelde, vaste plant die verdamping helpt voorkomen, de tijd tussen waterbeurten verkort en andere planten helpt tijdens droogte. Alfalfa houdt stikstof vast en bouwt ook ijzer, magnesium, fosfor en kalium op. Deze vijf mineralen klinken bij elke biologische cannabiskweker natuurlijk als muziek in de oren.

Alfalfa stimuleert de groei van paardebloemen, een andere diepgewortelde plant die de kop op zal steken als de alfafa afsterft. Hierdoor wordt de aarde opgebroken, wat helpt bij de penetratie en retentie van water. Houd er bij het indelen van je tuin rekening mee dat alfalfa wel een meter hoog kan worden. Trim de stelen en toppen dus regelmatig, laat deze drogen en maak er een gezonde thee van om je tuin mee te sproeien. Alfalfa thee staat bekend om het stimuleren van de groei van andere planten, waaronder cannabis.

De plant is befaamd om het afstoten van blindwantsen en trekt sluipwespen en roofwantsen aan. Ze moet echter wel worden geplant met andere soorten die bladluizen, rupsen en de alfalfa snuitkevers afweren. Lieveheersbeestjes worden door alfalfa aangetrokken en zijn een nuttige bonus in elke tuin; voor je cannabisplanten zijn ze de leeuwen van de Serengeti.

BEVAT: 1 gram

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
  (4)
  25/May/2022

  Perfekt
  Blüht

  12/May/2022

  So many seeds!
  Amazing to see a bountiful amount of seeds. Too many companies try to rip you off.

  20/Oct/2020

  Buddy Packs
  sehr schön

  26/Feb/2020

  cheaper than traditional grow shop
  great

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Alfalfa (Medicago sativa) Buddy Pack
Alfalfa (Medicago sativa) Buddy Pack