Zonnebloem (Helianthus annuus) Buddy Pack

(6)

Met een vorm die overal ter wereld herkend wordt is de zonnebloem eigenlijk een verzameling van duizenden kleinere bloemetjes die in een schitterend patroon zijn ontworpen zodat ze insecten aantrekken. Ze zijn ontzettend geschikt als gezelschapsplant voor je cannabis.

0,99 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (6)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zonnebloemen worden al meer dan 3.500 jaar gecultiveerd en zijn een gerenommeerd voedingsmiddel en waardevolle gezelschapsplant.

ZONNEBLOEM

De grote kop van de felgele Zonnebloem (Helianthus annuus) draait naar het oosten als ze rijp is. Als een behoorlijk ruige plant, kan de zonnebloem helpen bij het filteren van afvalwater in biologische watersystemen, en ze kan goed tegen de droogte. De zonnebloem wordt daarom bijvoorbeeld al ingezet om het met straling besmette water in de buurt van Fukushima te verwerken.

Met de vruchtbare en gecompliceerde schijf van kleine bloemetjes, trekt de zonnebloem veel beestjes aan die voor bestuiving zorgen. De kop van de zonnebloem is niet de echte bloem, maar een verzameling van een- tot tweeduizend piepkleine mannelijke en vrouwelijke zelfbestuivende bloemetjes met een felgele omtrek van stampers die insecten aantrekken. Eenmaal bestuifd, veranderen de piepkleine bloemetjes in de alom geprezen zonnebloemzaadjes.

De aantrekkingskracht van zonnebloemen is dat ze beestjes zoals bladluis van je dure planten weglokken. Door haar stevigheid, dikke steel en taaie bladeren, kan de zonnebloem een goed aantal insectenaanvallen overleven. Liever de zonnebloemen dan je cannabis! Zonnebloemen worden al sinds 2.000 vC. gecultiveerd vanwege hun zaden, olie, meel en gebladerte, almede de hulp die ze bieden als gezelschapsplant voor aangrenzende plantensoorten.

BEVAT: 2,50 gram

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (6)
  (6)
  28/Jul/2021

  great
  grown and harvested perfectly all fantastically positive

  09/Mar/2021

  Super
  Goede prijs voor mooie zonnenbloemen!

  19/Jan/2021

  da piantare in primavera
  aspetto la primavera per piantarli

  26/Feb/2020

  cheaper than traditional grow shop
  great

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Zonnebloem (Helianthus annuus) Buddy Pack
Zonnebloem (Helianthus annuus) Buddy Pack