Easy Growtabletten

(1)

Terwijl Royal Queen Seeds Easy de wetenschap van het kweken op zich neemt, kweek jij weelderige, krachtige planten die altijd tot hun volledige potentie groeien.

12,50 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Easy growtabletten garanderen je een kweekervaring zonder gedoe

Easy growtabletten zijn gecreëerd om tijdens de vegetatieve groeifase tot wel 12 weken lang bewust langzaam exacte hoeveelheden voedingsstoffen en mineralen aan je plant af te geven.

Elk tablet is bruin van kleur en zit vol botanische juweeltjes. Je planten zullen zichtbaar reageren met stevige wortelgroei en talloze bodembiota, snelle vegetatieve groei en aanzienlijk meer internodes voor de latere groei van bloemen.

Easy heeft de wetenschap op zich genomen die zorgt voor weelderige, gezonde tuinen die nooit supplementen nodig hebben. De optimale voeding van slechts één applicatie zorgt voor levendige, florerende planten met stevige immuniteit voor plagen en pathogenen die elke keer sterk en gezond groeien.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  12/Oct/2020

  Easy Growtabletten
  gemakkelijk in gebruik en is een goeie manier op als beginner kweker toch voeding te gebruiken enig nadeel is dat het maar 3dage bewaarbaar is, als je met let kweekt heb je soms dagen dat je geen water hoefd te geven. zeer goei product ++++

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Easy Growtabletten
Easy Growtabletten