Tobacco (Nicotiana tabacum) 20 zaden

(4)

Toen Christopher Columbus probeerde de Nieuwe Wereld te vinden, was hij de eerste westerling die in contact kwam met een plant die de inheemse bevolking tabak noemde. De mensen van dit nieuw ontdekte land droogden de bladeren, staken ze aan en namen deel aan een vreemd ritueel: Het "roken" voor recreatieve doelen. Tobacco (Nicotiana tabacum) kan nu overal worden gekweekt, zelfs in je eigen huis!

4,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Tobacco (Nicotiana tabacum): De originele tabaksplant

Tobacco (Nicotiana tabacum), is de originele tabaksplant die haar oorsprong vindt in Amerika. We kunnen alleen maar speculeren wat het team van Columbus vond van de vreemde inheemse gewoonte om tabaksrook door de neus uit te blazen en ervan te genieten.

Tegenwoordig wordt tabak bijna overal gekweekt en het belangrijkste doel is natuurlijk sinds de 16de eeuw onveranderd gebleven. Dat komt vooral door de aparte eigenschappen van nicotine, die een ontspannend, maar ook stimulerend effect kunnen hebben op het lichaam. Maar de tabaksplant is ook een prachtige sierplant, die grote, vlezige bladeren en roze bloemen ontwikkelt.

Tobacco (Nicotiana tabacum) is dol op warmte en ze doet het daarom goed bij een gemiddelde temperatuur van 20-30°C. Ze presteert het beste in aarde die niet teveel stikstof bevat. Onze verse Tobacco (Nicotiana tabacum) zaden verzekeren je van een goed kiempercentage en optimaal kweeksucces.

Inhoud: Pakje met 20 Tobacco (Nicotiana tabacum) zaden

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
  (4)
  28/Jul/2020

  bof
  de toutes les graines présentes dans le paquet seule 1 à germée et cela ne ressemble pas du tout à des feuilles de tabac...

  27/Jul/2020

  tabacco seeds
  Week terug gezaaid , maar er is nog niks uitgekomen dus is nog even afwachten. Bestelling was netjes met zorg ingepakt.

  06/Mar/2020

  Tabacco seeds
  Alles netjes ontvangen nu wachten op warmer weer

  26/Mar/2018

  tobacco seeds
  Colis bien reçu, envoi très rapide, j'ai commencé les semis de mes graines, j'attends de voir la résultat d'ici quelques mois!

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Tobacco (Nicotiana tabacum) 20 zaden
Tobacco (Nicotiana tabacum) 20 zaden