Golden Cannary (Top Tao Seeds) regular

Top Tao Seeds presenteert ons een unieke en exclusieve soort met zijn Golden Cannary. Het is een echte albino cannabis plant en daardoor is ze zeer authentiek! Tijdens de groei behoudt ze een lichte, geel gouden kleur, van zaailing tot aan de bloei. Maar haar ongewone verschijning is niet het enige wat deze unieke dame te bieden heeft: haar smaak, geur en effect zijn ook zeer speciaal!
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Top Tao Seeds - Golden Cannary: Unieke Albino Soort

Top Tao Seeds bestaat uit ervaren kwekers die gespecialiseerd zijn in het creëren van uitstekende reguliere soorten. Ze zijn trouw aan de old-school kwekersfilosofie die inhoudt dat niets beter kan zijn dan het kweken zoals de natuur het bedoeld heeft. En daarmee hebben hun fantastische soorten al meerdere cannabis awards gewonnen. Met hun creaties kun je altijd de beste ontkiemingsscores, maximale weerstand en natuurlijk een ongeëvenaarde smaak en effect verwachten!

Met zijn Golden Cannary, heeft Top Tao Seeds zichzelf echt overtroffen. De kwekers van het bedrijf doorliepen een nauwkeurig kweek- en selectieproces om ons hun exclusieve Golden Cannary te leveren. Het is een soort die anders is dan andere. Deze echte albino cannabisplant toont haar interessante eigenschappen niet alleen wanneer ze groeit, maar kan de cannabis-kenner ook verrassen met een opvallend smaakprofiel en effect.

Deze interessante mix van geselecteerde sativa-, indica- en ruderalis-genetica dankt haar unieke, lichte geel gouden kleur aan een lager chlorofylgehalte in vergelijking met andere soorten. Hierdoor is ze een echte albino. Meestal behoudt ze haar lichte uiterlijk gedurende haar groeicyclus tot de laatste stadia van het bloeien. Dat maakt deze dame een echte traktatie voor cannabis telers die iets speciaals willen kweken, omdat ze absoluut een plant is die anders is dan andere!

Golden Cannary heeft niet erg veel van haar ruderalis genetica behouden, wat haar snel doet groeien, met een korte levensduur van slechts 3,5-4 maanden, van zaad tot oogst. Ze kan een hoogte van 1-2m bereiken als je haar buiten kweekt. Omdat de Golden Cannary een reguliere soort is, heeft ze dezelfde goede weerstand en groeikracht als de andere reguliere soorten van Top Tao Seeds. Hierdoor is ze geschikt voor buitenkweek, maar je kunt haar ook binnen of in een kas telen.

Als je het kweken van Top Tao Seeds’ exclusieve albino dame al opwindend vindt, houd je dan vast voor het opsteken van een joint met haar buitengewone toppen! Net als het opvallende uiterlijk als je de vrouwtjes van deze reguliere soort kweekt, zijn de geur, smaak en het effect heel uniek en divers. Haar hoge cannabinoïdegehalte maakt Golden Cannary niet alleen geweldig voor recreatieve cannabis liefhebbers. Ze is ook geschikt om te kweken voor medicinale doeleinden.

De Golden Cannary van Top Tao Seeds is zeker een soort als geen ander. Als je voor de verandering iets anders wilt kweken, overweeg dan deze zeer interessante dame. Ze stelt je niet teleur!

Golden Cannary (Top Tao Seeds) regular Product Informatie
Merk Top Tao Seeds
Ouders Demon Auto Tao x Big Auto Tao
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 13-14 weken
CBD Hoog
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Golden Cannary (Top Tao Seeds) regular
Golden Cannary (Top Tao Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.