Auto Thunderfuck (GeneSeeds) Feminized

(3)

Auto Thunderfuck van GeneSeeds is de autoversie van hun Alaskan Thunderfuck. Net als de fotoperiode plant deelt ze een ferme tik uit die niet geschikt is voor beginners. Reken op een hoge opbrengst van grote, vette toppen, overladen met trichomen. Vanwege de autoflowering genetica is ze makkelijk te kweken, dankbaar en resistent. Bovendien is ze erg smakelijk.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

GeneSeeds - Auto Thunderfuck: Autoversie Van Alaskan Thunderfuck

Met Auto Thunderfuck van GeneSeeds hebben ze nu ook een autoflowering variëteit van hun wereldberoemde Alaskan Thunderfuck. Omdat Auto Thunderfuck afkomstig is van 9 generaties genetica en 3 terug gekruiste soorten, lijkt ze bijzonder veel op haar moeder. Je kunt echter ook gewoon zeggen dat ze een kruising is tussen Alaskan Thunderfuck met ruderalis.

Haar hele levenscyclus bedraagt plusminus 75 dagen. Met een hoogte van 70-150cm is ze flink uit de kluiten gewassen voor een autoflower. Misschien dat ze daarom wel zo'n hoog oogstgewicht oplevert. Auto Thunderfuck ontwikkelt daarbij bijzonder indrukwekkende hoofdtoppen. Daarmee lijkt ze niet veel op andere autoflowers. Dankzij haar genetica is ze bijzonder eenvoudig te kweken. Ook is ze vergevingsgezind wanneer je als kweker een vergissing maakt. Ze is bovendien zeer resistent tegen omgevingsstress.

De effecten van de plant komen keihard binnen. Net als haar moeder staat ze dan ook bekend om de ferme tik die ze uitdeelt. Houd hier dus rekening mee. Met toppen die overladen zijn met trichomen kijkt echter niemand daar van op. De aroma's en smaken van Auto Thunderfuck zijn heerlijk, met tonen van zoete limoen en aarde.

Auto Thunderfuck (GeneSeeds) Feminized Product Informatie
Merk GeneSeeds
Ouders Alaskan Thunderfuck x Rudelaris
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor 20-150 gr/m²
Opbrengst Outdoor 200-250 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  06/Jul/2020

  Know the original
  All came up ,fast growing,only on week 3 ,looking good so far ,will update on harvest Zamnesia is great company fast delivery,great packaging

  M. B.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Thunderfuck (GeneSeeds) Feminized
Auto Thunderfuck (GeneSeeds) Feminized