Auto Anthrax (BSB Genetics) Feminized

Auto Anthrax van BSB Genetics biedt vrijwel alles wat je maar kunt wensen van een geweldige autoflowering soort. Deze krachtige, old-school klassieker levert een stevig, super-ontspannend indica effect. Ze zit vol aromatische hars en prikkelt je smaakpapillen met haar zoete, rustgevende, toch intense aroma. Deze ongecompliceerde, snelle auto is ook nog eens ontzettend productief.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

BSB Genetics - Auto Anthrax: Fruitige & Ontspannende Indica Auto

De breeders bij BSB Genetics hebben een autoflowering variant aan hun assortiment toegevoegd waar niet alleen de old-school cannabis liefhebbers blij van worden. We hebben het over Auto Anthrax, ontstaan uit een kruising tussen Auto Green Poison en Auto Big Devil #2. Dit is een prachtige combinatie van klassieke, ouderwetse genetica. Ze is tot in de puntjes afgewerkt, of het nu gaat om haar geweldige smaken of haar indrukwekkende opbrengst. Omdat ze een autoflower is, groeit ze snel en makkelijk. Dit maakt haar geschikt voor minder ervaren kwekers.

Bij de creatie van deze automatische variant maakte BSB Genetics absoluut geen haast. De breeders namen hun tijd om perfectie te bereiken. Uiteindelijk bleek de derde generatie de moeite waard. Deze werd terug gekruist met de originele Green Poison kloon om de volledige aroma's en smaken in te sluiten.

Het formaat van deze indica-dominante (79% indica) dame is lekker compact. Binnenkwekers zien planten van 70-120cm hoog. Vanwege de autoflowering genetica hoef je je geen zorgen te maken over lichtschema’s. Het kweken is overal eenvoudig, zij het een tent, een kas of buiten in het zonnetje. Ze produceert haar kleverige toppen in razend tempo. Onder een 600W lamp is binnen 550–600g/m² mogelijk en dat in slechts 8 weken van zaad tot oogst. Niet slecht voor een autoflower!

De geweldige smaak valt direct op bij het roken van Auto Anthrax. Je bemerkt een combinatie van zoete, rustgevende noten, gemixt tegen een milde, skunky achtergrond. Het THC-percentage is ruim 20%, waardoor het niet lang duurt voordat de goddelijke effecten inslaan. De extreem kalmerende, krachtige indica high laat stress in een mum van tijd verdwijnen. Deze dame sust en ontspant en is je ideale metgezel om aan het eind van de dag mee te chillen!

Auto Anthrax (BSB Genetics) Feminized Product Informatie
Merk BSB Genetics
Ouders Blueberry x Super Silver Haze
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken
THC 20%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Anthrax (BSB Genetics) Feminized
Auto Anthrax (BSB Genetics) Feminized