Gorilla SFV OG (Expert Seeds) feminized

(1)

De populaire Gorilla Glue #4 is gefuseerd met een afstammeling van OG Kush uit de San Fernando Valley in Californië. SFV OG is listige wiet en slaat onverwacht in. Dit is de ideale partner voor GG #4, want het resultaat is een krachtige, indica-dominante soort. De sterke effecten verrassen mogelijk zelfs doorgewinterde cannabisliefhebbers. Daarnaast zijn de therapeutische eigenschappen waanzinnig.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Expert Seeds - Gorilla SFV OG: De stresskiller

Expert Seeds presenteert een fantastische kruising tussen San Fernando Valley OG en de immens populaire Gorilla Glue #4. SFV OG is ongelooflijk krachtig en geniepig. De bizarre stone komt daarbij sneller op dan je denkt. Je verwacht wellicht dat de combinatie van deze krachtige "listige wiet" met de net zo sterke GG #4 een serieus krachtig exemplaar oplevert. En gelijk heb je. Maak kennis met Gorilla SFV OG van Expert Seeds!

Gorilla SFV OG is een 90% indicakruising. Voor wat betreft het kweken, hoef je daarbij geen expert te zijn. Dit geldt overigens voor de meeste kruisingen. Zelfs minder ervaren kwekers behalen goede resultaten met deze soort, zowel binnen als buiten. Binnenshuis, in een tent of kweekruimte, bereiken de planten een beheersbare hoogte van 80-110cm. De dames leveren daarbij ruim 450g/m² aan toppen op na een bloeiperiode van 55-60 dagen. Als je haar buiten kweekt, weet dan dat ze een warm klimaat prefereert met veel zon. Een kas is ook een optie als je in een koudere regio woont. De buit loopt daarbij mogelijk op tot 550g/plant, die je in oktober mag oogsten.

Gezien haar beroemde genen is het geen verrassing dat Gorilla SFV OG haar ouders trots maakt. Ze heeft maar liefst 24% THC en daarmee valt ze in de klasse sterkste cannabis strains. De effecten van deze bijna zuivere indica slaan snel in en houden lang aan. Neem een trekje en ervaar een krachtige stone die lichaam en geest ontspant. Dankzij het snufje sativa bemerk je ook een ietwat opwekkend effect in je bol, dus ze vloert je niet direct. Haar sterke effect is geweldig voor het verlichten van stress, wat haar ideaal maakt voor gebruik in de avond. Ook medicinale gebruikers waarderen deze soort. Zo helpt ze mogelijk bij chronische pijn, depressie, migraine en slaapproblemen. De harsproductie is al net zo fantastisch. Dit dankt ze ongetwijfeld aan GG #4. Gorilla SFV OG is daarmee een goede keuze als je graag hasj en concentraten maakt.

Dol op sterke indica's? Dan is Gorilla SFV OG van Expert Seeds misschien wel precies wat je zoekt!

Gorilla SFV OG (Expert Seeds) feminized Product Informatie
Merk Expert Seeds
Ouders Gorilla Glue 4 x Fernando Valley OG
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 24%
CBD 2%
CBD:THC 1 : 11.5
Hoogte (Indoor) 80cm
Hoogte (Outdoor) 110cm
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 550g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    22/Jul/2020

    Globalement déçu
    je n'ai eu qu'une seule graine de germée sur 3 et j'ai eu 14 gramme sec avec. Les effets sont assez légers donc très déçu sur ce point la mais c'était mon premier grow et j'ai peut-être récolté trop tôt. Le goût est assez exceptionel donc elle mérite tout de même 3 étoiles. C'est rééllement un gout que je n'avais jamais testé ailleurs malgré mon expérience qui commence à être riche.

    R. B.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Gorilla SFV OG (Expert Seeds) feminized
Gorilla SFV OG (Expert Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.