Original Auto Amnesia Haze (FastBuds) Feminized

(9)

Een Haze haar lekkers produceert in slechts 70 dagen? Dat kan alleen maar het werk zijn van FastBuds. Deze rappe zadenbank is verantwoordelijk voor Original Auto Amnesia Haze. Geniet van enorme kracht, geweldige smaken en een flinke oogst, zonder je geduld op de proef te stellen!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (9)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

FastBuds - Original Auto Amnesia Haze: De Hazy Legende Is Terug

Original Auto Amnesia Haze is de autoflowering versie van een van de beroemdste Haze-soorten ter wereld. De originele fotoperiodieke soort staat bekend om haar uitmuntende toppen, maar ook de extra lange bloeiperiode. FastBuds erkende dit probleem en bracht de totale doorlooptijd terug tot slechts 70 dagen vanaf ontkieming.

Ondanks de verkorte wachttijd, bereikt deze automatische, sativa-dominante kruising nog steeds haar volledige potenties. Deze plant bereikt met gemak een hoogte van 90-150cm. Binnenkwekers doen er wellicht goed aan haar te temmen met bepaalde kweektechnieken, zoals sea of green (SOG), toppen of LST. Ze is daarom meer geschikt voor kwekers met wat ervaring. Maar een zeer respectabele oogst van wel 650g/m² ligt dan binnen handbereik. De beste resultaten behaal je echter als je haar buiten kweekt in een warm klimaat. Ze geniet met volle teugen van de zon en beloont je rijkelijk. Vergeet haar vooral niet te ondersteunen met stokken, zodat ze haar enorme lading grote, compacte toppen kan dragen!

Original Auto Amnesia Haze is misschien niet de eenvoudigste autoflower om te kweken. De meeste kwekers nemen dit echter voor lief, want de resultaten zijn de moeite meer dan waard. Laten we beginnen met haar smaak. Die is een unieke mix van oranje citrusvruchten en bloemen, waarvan de laatstgenoemde vooral merkbaar is bij het inhaleren. Tijdens het uitblazen, trekt vooral de citrussmaak de aandacht, terwijl de bloemrijke noten op de achtergrond blijven.

Een belangrijk hoogtepunt van de oorspronkelijke Amnesia Haze is haar spectaculaire effect. De naam Amnesia komt tenslotte niet uit de lucht vallen. Deze verwijst naar haar bruisende cerebrale high. Het effect is aangedreven door 22% THC. Dit stimuleert de geest en houdt je scherp. Na een tijdje maakt de energiestoot plaats voor een ontspannen mindset. Ze wekt creativiteit en motivatie op, wat haar geweldig maakt voor gebruik overdag. Het is geen wonder dat ze gewild is onder kunstenaars. Maar ze is ook geweldig gezelschap als je minder artistiek bent ingesteld en simpelweg wilt gamen of een film kijken. Uiteraard is ze ook uitermate geschikt voor sociale rooksessies.

Original Auto Amnesia Haze (FastBuds) Feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Ouders Amnesia Haze Autoflowering
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 22%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 600-650 gr/m²
Opbrengst Outdoor 250-300 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (9)
  (9)
  View all reviews
  24/Jul/2023

  3/3
  all the seeds germinated albeit a little slower. the plants have taken root and are growing very well, I have already read that in the beginning you can see that the plant is hardy, just like that, a strong stem, thick leaves and rough, it looks phenomenal... unfortunately I am left without one. I had a problem with snails

  I. P.
  21/Jul/2023

  3/3 gekeimt und wachsen gut
  Habe diese Samen das erste mal gekauft und bin noch am Anfang. Alle Samen sind nach 2,3 Tagen gekeimt und wachsen gut. Sehen Robust aus.

  J. W.
  05/Jun/2023

  Amneszia
  It's just the begining but i can already say that it's a very strong and resistant breed. Nice job.

  J. C.
  04/May/2023

  Der Shit!
  Nach 60 Tagen fertig und hätte cali-weed sein können!

  B. F.
  18/Apr/2023

  Alle gekeimt...
  ....und nach kurzer Zeit geerntet. Sehr guter Geschmack und sehr Wirkungsvoll

  R. B.
  15/Apr/2023

  beste haze
  echt beste haze soort die echt naar haze smaakt etc volle dikke toppen als een 0.5l fles beste soort die ik gehad al heb vraagt wel aandacht denk moeilijker soort als beginner wel

  L. K.
  14/Apr/2023

  perfect
  Good

  M. P.
  24/Jul/2022

  Amnesia haze
  Werde ich auf jeden Fall wieder kaufen Bin totaler Anfänger auf diesem Gebiet, war alles super erklärt ! Einfach top

  C. G.
  09/Mar/2021

  Auto amnesia Haze
  Alles super 97 von 9 haben geschafft und bis jetz sieht alles gut aus

  K. P.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Original Auto Amnesia Haze (FastBuds) Feminized
Original Auto Amnesia Haze (FastBuds) Feminized