Banana Kush (White Label) Feminized

(1)

De ongelooflijke indica-dominante kruising Banana Kush van Sensi Seeds' White Label verwent cannabisliefhebbers met de beste Kush, Haze en Skunk. Verheug je op een ontspannende high met een licht opwekkende buzz. Maak je daarbij op voor een smaak van zoete banaan, vleugjes citroen en behoorlijk wat rijke, pittige Kush-zaligheid. Deze soort zal je nog lang bijblijven.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

White Label - Banana Kush: Uitmuntende Combinatie Van Kush En Haze

Voor de schepping van Banana Kush gebruikte White Label een Skunk-Haze (Silver Haze x Skunk Kush x NYC Diesel). Deze kruiste men met een OG Kush-moederplant. De Afghan Kush-eigenschappen van beide ouders werden daarbij gecombineerd met een snufje Haze. Dit verbeterde en verfijnde de resulterende smaak, evenals de high. Deze ontspannende, maar inspirerende buzz maakt Banana Kush geweldig voor liefhebbers van Kush die graag eens iets anders willen proberen!

In de kweekruimte vertoont Banana Kush een typisch indica-groeipatroon. Ze is daarbij krachtig en heeft een goede weerstand. De plant heeft een dikke hoofdcola met stevige takken en korte internoden. Wanneer Banana Kush bloeit, komt haar sativa-kant naar voren. Daarbij verdubbelt ze vaak in hoogte. Om die reden is het soms verstandig de bloei op te wekken als ze ongeveer half zo groot is als het gewenste eindformaat.

Banana Kush is ook dol op voedingsstoffen, dus voed haar genoeg om de zwaarst mogelijke oogst te behalen. Deze soort is behoorlijk productief, maar ze is tevens te trainen en trimmen om de opbrengst te verbeteren. Na een bloei van slechts 7-9 weken hark je een flinke buit Banana Kush binnen.

Bij het roken, verschilt Banana Kush op verfrissende wijze van veel andere Kush-soorten. Haar indica-dominante effect is verrijkt met een lekkere sativa-twist die de krachtige, lichamelijke high verheft. Allereerst trakteert ze je op een warme, diep ontspannende stone die uiteindelijk ruim baan maakt voor een melige, vrolijke, creatieve high. Voor wat betreft de smaak, mag je rekenen op de zoete noten van rijpe banaan, bruine suiker en citroen/limoen, bovenop een basis van rijke Afghan Kush.

Banana Kush (White Label) Feminized Product Informatie
Merk White Label
Ouders Silver Haze x Skunk Kush x NYC Diesel
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-9 weeks
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Banana Kush (White Label) Feminized
Banana Kush (White Label) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.