Gelato 420 (White Label) Feminized

Gelato 420 is de door White Label verbeterde versie van de populaire Gelato uit Californië. Nu zijn de zaden dan eindelijk verkrijgbaar. Deze sterke indica-kruising verwent je met alle smaken uit de ijssalon. De strain is zelfs zo verrukkelijk dat connaisseurs haar liever voor zichzelf houden.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

White Label - Gelato 420: Verbeterde Gelato

White Label kruiste de beroemde Gelato 33 terug met de originele Durban en een Hindu Kush. Door Gelato terug te brengen naar haar Afghaanse en Afrikaanse oorsprong, slaagden de breeders erin de smaak en werkingskracht van de beroemde Californische soort te verbeteren. Was deze strain in het begin alleen als stek verkrijgbaar, nu is ze er ook in de vorm van zaad.

Gelato 420 is een 60% indica-kruising en vertoont de daarbij behorende robuuste groei. Er schemeren echter ook typische sativa-kenmerken door. Een daarvan is het feit dat ze enorm strekt; tijdens de eerste weken van de bloei kan ze driemaal zo hoog worden. Daarom adviseren we kwekers haar in de groeiperiode klein te houden. Kweek je haar buiten (ze presteert het beste in een warmer klimaat)? Dan kun je haar onder de duim houden door iets later te planten. Kweek je haar binnen? Dan ze leent zich goed voor Low Stress Training, snoeien en een ScrOG. Een SOG is minder geschikt, omdat ze veel zijtakken met toppen heeft. Haar bloeiperiode is met 8-11 weken kort te noemen en zowel binnen als buiten genereert ze een gemiddelde opbrengst.

De toppen van Gelato 420 geuren niet zo sterk tijdens de bloei. Als deze echter eenmaal gedroogd en uitgehard zijn, hebben ze een vol en complex aroma. Dit bestaat uit een samensmelting van pepermunt, citrus, en vanille van haar Kush-ouder, met wierook, hasj, sandelhout en anijszaad van Durban Poison. Hiermee ontstaat een werkelijk voortreffelijk rokertje voor connaisseurs.

Gelato 420 is enorm sterk. Ze verwent de roker met een krachtige fysieke indica-stone die na een tijdje overgaat in een creatieve en inspirerende spirituele high, dankzij de sativa-genen. Ben je niet gewend aan supersterke soorten? Doe het dan in het begin rustig aan.

De smakelijke Gelato 420 van White Label is al met al een ongelooflijke soort voor fans van Californische wiet!

Gelato 420 (White Label) Feminized Product Informatie
Merk White Label
Ouders Sunset Sherbet x Thin Mint
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Gelato 420 (White Label) Feminized
Gelato 420 (White Label) Feminized