Double Banana Kush (White Label) Feminized

(1)

White Label kruiste hun reeds uitmuntende Banana Kush terug met haar ouder. Vervolgens voegden ze de eigenschappen toe van de citrusrijke California Indica. Het resultaat is een Kush met meer smaak, kracht en een betere harsproductie dan ooit tevoren: Double Banana Kush!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

White Label - Double Banana Kush: Dubbel Zoveel Kush

Voor de schepping van Double Banana Kush, kruiste White Label het beste F1-fenotype van Banana Kush terug met haar ouder OG Kush. Vervolgens kruisten ze een ultra-fruitige F2-Banana Kush met California Indica om de smaak verder te verbeteren. Het resultaat is een bijna zuivere Kush (95% indica) met sterke eigenschappen.

Dankzij deze genetische opmaak is een indica ontstaan die snel en robuust groeit. De plant blijft redelijk compact en is een uitmuntende kandidaat voor binnenkwekers met weinig ruimte. Overweeg hierbij bepaalde kweektechnieken, zoals Sea Of Green (SOG), lollipopping of supercroppen, om de productie te stimuleren. Toch presteert Double Banana Kush ook prima buiten, bij voorkeur in een warm en zonnig klimaat of een kas. Als het oogstmoment aanbreekt, hebben de planten een dikke laag glinsterende trichomen. Ideaal voor hasj en concentraten! Na een heel fatsoenlijke bloei van 7-10 weken mag je zowel binnen als buiten een flinke oogst verwachten.

Het bijzondere is dat Double Banana Kush tijdens haar ontwikkeling minder sterk ruikt dan de originele Banana Kush. Na het drogen en uitharden van de toppen zul je echter watertanden van het aroma. Ze smaakt naar banaan met sinaasappel, passievrucht en bessen, afgewerkt met zoete en weelderige vleugjes chocolade, dankzij haar Afghaanse voorouders.

Double Banana Kush is een krachtige indica en je voelt haar effect direct. In tegenstelling tot een aantal andere Kush-soorten lig je na gebruik echter niet de hele avond lui op de bank. Dit is een geweldige soort om van te genieten tijdens een film, het luisteren van muziek of het spelen van games.

Wil jij ook "dubbel zoveel" Kush? Probeer dan absoluut Double Banana Kush van White Label!

Double Banana Kush (White Label) Feminized Product Informatie
Merk White Label
Ouders (OG Kush x F1 Banana Kush) x (F2 Banana Kush x California Indica)
Genetica 95% Indica / 5% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  12/Sep/2023

  Geiles Monster
  Geile terpene, geiles Monster Was will man mehr? :)

  J. F.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Double Banana Kush (White Label) Feminized
Double Banana Kush (White Label) Feminized