Lemon Citron (Humboldt Seed Organization) feminized

Lemon Citron verwent met ongeëvenaarde smaken van citrusvruchten, een gebalanceerde high en een enorme opbrengst. Wat heb je nog meer te wensen?

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Humboldt Seed Organization - Lemon Citron: Friszure Smaken En Hoge Productie

Snel. Agressief. Lekker. Lemon Citron biedt een lonende opbrengst met citroenfrisse toppen in een relatief korte tijd. Deze snelle fotoperiodieke soort trakteert op fruitige smaken. Geniet op elk moment van de dag van de goed gebalanceerde high.

Waar komen die uitmuntende smaken vandaan? Nou, de meeste zijn afkomstig van Lemon Tree, een kruising tussen Sour Diesel en Lemon Skunk. Deze stimulerende en verfrissende oudersoort is verantwoordelijk voor de pittige, cerebrale kwaliteiten. Geist OG is door de breeders gebruikt om het geheel te balanceren en de zinderende high te temmen. Na het kruisen van diverse generaties, is Lemon Citron het gloednieuwe resultaat. De genetische opmaak is 70% indica en 30% sativa.

Voor een fotoperiode cannabis strain groeit Lemon Citron enorm snel. Ze is ideaal voor mensen met weinig geduld. Maar ze voldoet ook als je de overstap maakt van autoflowers naar fotoperiodieke soorten. Vanwege de explosieve groei vraagt ze veel voedingsstoffen. Wees dus gul met het toedienen van biologische aanvulling.

Binnenplanten laten zich gemakkelijker temmen dan buitenplanten. Laat haar gerust haar gang gaan en ze ontwikkelt één grote centrale cola met een grote hoeveelheid kleinere toppen. Met trainen en toppen egaliseer je het bladerdak, wat leidt tot gelijkvormige toppen. Verwacht een opbrengst van 450-600g/m² na een bloeitijd van 63-65 dagen.

In de buitenlucht bereikt Lemon Citron een hoogte van wel 3-4m. Zorg daarom voor een ondersteunend traliewerk om je planten te helpen. Je beschermt ze tegelijkertijd ook tegen de wind. In oktober is een opbrengst mogelijk van maar liefst 1-4kg/plant.

De grote, harsachtige toppen produceren maar liefst 16% THC. De opgewekte high richt zich op zowel lichaam als geest. Ze is licht indica-dominant, wat leidt tot een stoned effect. Tegelijkertijd voel je ook golven mentale energie. Ze is een geweldige wake en bake strain om de dag gemotiveerd en relaxed te beginnen. In elk trekje bespeur je de smaken van citrusvruchten, kruiden, dennen en aarde.

Lemon Citron (Humboldt Seed Organization) feminized Product Informatie
Merk Humboldt Seeds
Ouders Lemon Tree x Geist OG
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 16%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 821
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) 400cm
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 1000+ gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lemon Citron (Humboldt Seed Organization) feminized
Lemon Citron (Humboldt Seed Organization) feminized