Lemon Pie Auto (FastBuds) Feminized

(5)

Het team van FastBuds laat je kennismaken met Lemon Pie Auto. Dit is een serieus pittige soort met een verbazingwekkend gehalte THC. Makkelijk te kweken en nog makkelijker te roken. Verwacht daarbij full-body ontspanning en vette toppen. Ze groeit vlug en is een plant die je snel wilt bemachtigen!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (5)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

FastBuds - Lemon Pie Auto: een Zoete Citrusachtige Soort

Als citrusachtige, skunky en zoete soorten helemaal jouw ding zijn, dan is Lemon Pie Auto van FastBuds de indica-dominante hybride die je zoekt. Door de originele Lemon Pie met ruderalis te kruisen, ontstond een pittige, zurige soort met indrukwekkende eigenschappen.

Deze verfijnde genen komen allereerst naar voren in de tuin of kweektent. Als autoflower is deze soort ontworpen voor een zorgeloze kweek. Los daarvan ontwikkelt Lemon Pie Auto zich bijzonder krachtig. Ze overdrijft niet qua formaat (met een hoogte van maximaal 100cm) en omdat je haar zowel binnen als buiten kunt kweken, is ze ideaal als je je voor het eerst aan cannabiskweek waagt. Tegelijkertijd zijn doorgewinterde pro’s ook dol op haar geweldige oogsten die ze met weinig moeite oplevert.

Al na 8-9 weken vanaf zaad, kun je een stevige opbrengst verwachten — tot wel 450–550g/m² binnen. Haar breeders adviseren om LST te gebruiken om haar opbrengsten te verhogen en de ruimte volledig te benutten.

Zodra het tijd is om te genieten van deze soort met een pijp of joint, geeft de rook onmiddellijk een boost van citroen en brandstof — verkwikkend en heerlijk tegelijk. Dit skunky-zoete aroma laat je smaakpapillen tintelen! Ze maakt haar naam helemaal waar met een sappige citrusachtige smaak die goed tot zijn recht komt bij de eerste trek. Aanvullende zoete en skunky tonen met vleugjes dennen ronden de ervaring geweldig af.

Met gemiddeld 24% THC is de high van Lemon Pie Auto prachtig in balans. Deze begint met een aanzwellende euforie en uiteindelijk legt de high een deken van ontspanning om de gebruiker — zonder dat je op de bank blijft hangen. Vermaak je met creatieve bezigheden of dagdroom simpelweg terwijl je van haar geniet. Door haar enorme harsproductie is ze ook een geweldige kandidaat voor citroenachtige hasj of concentraten.

Lemon Pie Auto (FastBuds) Feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Ouders Lemon Pie Auto
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC 24%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 150-200 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (5)
  (5)
  View all reviews
  05/May/2022

  Top
  Leckere,ertragreiche Sorte

  O. S.
  31/Dec/2021

  Top
  3/3 gekeimt, sehr angenehm in Geruch und Geschmack! Auch die Wirkung war top. 8/10 Sternen

  K. Z.
  10/Nov/2021

  IMPATIENT
  3/3 Germées, 6 Semaines, les couleurs se changent en violet super site MERCI

  M. R.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lemon Pie Auto (FastBuds) Feminized
Lemon Pie Auto (FastBuds) Feminized