Orange Blossom XXL Auto (BSF Seeds) Feminized

(5)

Met Orange Blossom XXL Auto staat je een ongelooflijke citrussmaak en superzoet aroma te wachten. Dit is een heerlijke soort, van haar makkelijke groeicyclus tot de creatieve en bevredigende high die ze levert.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (5)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

BSF Seeds - Orange Blossom XXL Auto: Zoete, Citrusachtige Sativa

Uit de koker van BSF Seeds komt Orange Blossom XXL Auto. Dit betreft het eindresultaat van de kruising tussen Orange Blossom en een elite derde generatie autoflowering stek. Deze autoflower is bedoeld voor mensen met een zwak voor een citrusachtige smaak en flinke kracht. Ze is een sativa-dominante soort (70% sativa) die veel heeft om mee te pronken en binnenkort misschien ook wel een van jouw nieuwe favorieten is.

Je kunt een vlotte en moeiteloze kweek verwachten met Orange Blossom XXL Auto. Ze is daarbij geschikt voor zowel binnen- als buitenomstandigheden. Orange Blossom XXL Auto is een robuuste, middelgrote plant die goed gedijt zonder overheersend te worden. Van zaad tot aan de oogst heeft ze slechts 75–80 dagen nodig. Vervolgens kun je oogsten verwachten van soms wel 600g/m² binnen en 300g/plant buiten. Dat is een behoorlijke opbrengst voor een autoflower!

Zodra je eenmaal de vruchten van je arbeid kunt plukken, zul je versteld staan van de pure kracht van haar aroma. Een overheerlijke combinatie van citrusachtige, zoete en fruitige aroma’s vult de lucht zodra je deze toppen uit je voorraadpot tevoorschijn tovert. Ze heeft een bijpassende smaak, met een explosie van smaakvolle mandarijn en zoete citrus waar je gegarandeerd verliefd op wordt. Met gemiddeld 18-22% THC levert Orange Blossom XXL Auto een high die zich kenmerkt door euforie en creativiteit. Je kunt haar op elk moment van de dag vapen of roken, aangezien er geen sprake is van een sluimerende, lome high.

Orange Blossom XXL Auto (BSF Seeds) Feminized Product Informatie
Merk BSF Seeds
Ouders Orange Blossom x Clone Elite Auto
Genetica Sativa dominante autoflower
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
THC 18%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 300g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (5)
  (5)
  Bekijk alle reviews
  03/Aug/2021

  Satisfait, en attente de gouter
  Graines reçues à temps. Ont poussé sans problème directement dans la terre. Bientôt la récolte !

  J. C.
  01/Jul/2021

  Schade, keine gekeimt.
  Leider von vier Seeds keine einzige in Anzuchterde (Outdoor) bei sommerlichen Temperaturen gekeimt. Sehr schade, außer Spesen nichts gewesen, hätte die Orange gerne mal getestet. An den Bedingungen kann es nicht gelegen haben, andere Auto- Sorten keimten und gedeihen prächtig.

  R. F.
  22/Apr/2021

  Extreme Sache
  Tannenbaum 8) überragender Wuchs und mächtiges Ergebnis

  P. A.
  23/Jan/2021

  Einzigartiger Duft
  Das Wachstum ist sehr beschleunigt aber bei guter Lichteinwirkung wird die Pflanze auch größer. Beluchtungszyklus 18/6 wenn nicht sogar mehr ist zu empfehlen. Der Geruch ist einzigartig orangig fruchtig und die Harzbildung enorm. Sehr gut

  J. A.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Orange Blossom XXL Auto (BSF Seeds) Feminized
Orange Blossom XXL Auto (BSF Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.