Skyrocket (Amsterdam Genetics) feminized

(1)

Het team van Amsterdam Genetics presenteert Skyrocket. Deze indica-dominante soort is voor mensen met een zwak voor intense smaken en een full-body high, die zowel diep rustgevend als bevredigend is. Ze is eenvoudig te kweken, heeft een enorm opbrengstpotentieel en is compact en stevig. Maak je dus klaar voor lancering; deze match staat in de sterren geschreven!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Amsterdam Genetics – Skyrocket: Volle Smaken en een Stratosferische High. Deze Strain is geen Rocket Science

Skyrocket van Amsterdam Genetics is het resultaat van de perfecte fusie tussen Skywalker Saga x Grapefruit Superstar. Deze indica-dominante kruising (60% indica, 40% sativa) is erg indrukwekkend. Dankzij haar ontzagwekkende erfgoed scoort ze op alle vlakken. Zet je schrap als deze raket je lanceert.

Het kweken van Skyrocket is een ongelofelijk vlot, maar bevredigend proces. Zowel binnen als buiten verloopt je kweekervaring zonder fratsen. Met een hoogte van 1m wordt ze niet kolossaal. Dit is ideaal als je kampt met ruimtegebrek. Behalve snoeien en voeden, vereist ze weinig onderhoud. Skyrocket gedijt goed in vrijwel elk klimaat en onder alle omstandigheden. Ze is robuust, veerkrachtig en de bloeiperiode bedraagt slechts 7-8 weken. De toppen rijpen voor je het weet! Bij binnenteelt loopt de opbrengst op tot wel 750g/m². In de buitenlucht zie je, onder ideale omstandigheden, mogelijk wel 1kg/plant. Dat is een aanzienlijk oogstgewicht voor deze kleine krachtpatser!

Maar na het kweken, is het feest nog niet voorbij; het begint pas! In het aroma van Skyrocket is Skunk dominant, aangevuld door citrus. Dit werkt door in de smaak, verrijkt met brutaal pittige, aardse en onweerstaanbare grapefruitsmaken. Het THC-percentage schommelt rond de 20%. Dit garandeert een high die haar naam eer aan doet. Zet je schrap voor lancering met een snelwerkende full-body high. Deze wekt opbeurende, euforische gevoelens op, die overgaan in langdurige en ontspannende momenten. Een CBD-gehalte van 1% helpt de scherpste randjes weg te nemen. Zo kun je op elk moment van de dag met haar relaxen. Skyrocket kun je prima roken of vapen. Ze belooft enorme smaken en maakt dit ruimschoots waar. Deze strain is heerlijk om te delen met vrienden, maar ook als je solo de ruimte wilt verkennen.

Skyrocket (Amsterdam Genetics) feminized Product Informatie
Merk Amsterdam Genetics
Ouders Skywalker Saga x Grapefruit Superstar
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 20%
CBD 1%
CBD:THC 1 : 20
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 750g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    29/Sep/2021

    Flying high!
    This strain skyrocketed out of the soil and will skyrocket you as well when you smoke it

    B. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Skyrocket (Amsterdam Genetics) feminized
Skyrocket (Amsterdam Genetics) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.