Carson MicroFlip MP-250

(22)

Ben je een serieuze thuiskweker? Dan mag deze accessoire absoluut niet ontbreken. Met deze hoogwaardige, draagbare microscoop houd je de gezondheid en groeifase van je planten in de gaten. De microscoop bevat unieke en leuke functies die je niet tegenkomt bij een standaard microscoop. Ontdek hier wat de MicroFlip MP-250 van Carson te bieden heeft.

€ 26,95 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting
Koop 5 stuks 10% Korting
Koop 10 stuks 15% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (22)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Carson - MicroFlip MP-250: Bestudeer je Planten van Dichtbij

Droom jij er ook van om je planten van dichtbij te bestuderen tijdens hun groeicyclus? Misschien wil je die sappige toppen en glinsterende trichomen nader inspecteren. Natuurlijk kun je hiervoor een standaard vergrootglas gebruiken. Toch is dat vaak een gepriegel en je ziet er lang niet alles mee. Voor een superieure resolutie, hoge kwaliteit en geweldige details is er nu de Microflip MP-250 van Carson. Dat maakt het voor jou allemaal een stuk makkelijker.

Deze handige, draagbare microscoop is een moderne oplossing om je planten in de gaten te houden. Bovendien is deze microscoop enorm krachtig. Je kunt maar liefst 100–250x vergroten! Daarmee zie je alles in geweldige details.

Bij de gedachte aan microscopen, komen meestal beelden in je op van die onhandige dingen die we allemaal op school gebruikten. Dit is niet het geval met de MP-250. Deze slanke microscoop is compatibel met je smartphone. Je kunt door de zoeker op de lens kijken, maar je kunt ook de camera van je telefoon eraan bevestigen. Daarmee is deze microscoop perfect voor mensen die ingezoomde foto's van hun planten graag direct willen delen. De mate van detail is verbluffend en je maakt gegarandeerd indruk op je vrienden met de hoge kwaliteit van de foto's. Doordat je alle delen van de plant zeer gedetailleerd kunt bekijken, zie je mogelijke tekorten ook direct.

Met een omvang van 6,1 x 4,2 x 10,9cm, is de MP-250 perfect voor gebruik thuis en onderweg. Hij past ook met gemak in je broekzak. Hij wordt geleverd met een polsband zodat de microscoop niet uit je handen zal vallen tijdens het bekijken van je planten. Dit is een onmisbaar stukje gereedschap voor elke serieuze thuiskweker.

Carson MicroFlip MP-250 Product Informatie
Dimensies 6.1 x 3.2 x 11cm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (22)
    (22)
    Bekijk alle reviews
    23/Apr/2024

    Carson Micro flip 250
    Umständlich aber Ok

    E. Y.
    27/Sep/2023

    Top!
    Bin voll zufrieden

    I. H.
    26/Aug/2023

    TipTop !!
    Fait le Travail .

    F. Q.
    19/Aug/2023

    goed
    Werkt zoals hij moet alleen is het in het begin een beetje zoeken hoe je hem goed in focus krijgt. Enige minpunt is dat hij pas begint vanaf 100x, hierdoor is het nogal moeilijk om de tricomen van mijn plant te bekijken omdat het net is te veel ingezoomd is. Maar voor de rest een top apparaat.

    Y. V.
    07/Jun/2023

    Ist OK
    Um mit dem Handy ein brauchbares Foto zu machen ist ganz schön fummelig von daher ein Stern Abzug.

    H. W.
    09/May/2023

    perfekt für sein zweck
    Bissle fumelig und die Handhabung nicht immer einfach... Aber für den Preis macht es was es soll und ich meine, "entspannt" und günstig Fotos auf Micro Maßstab. Schon nice nh

    A. R.
    15/Mar/2023

    Für 20 Euro echt Super.
    Ich bin den Umgang mit Mikroskopen die locker das 500 fache kosten gewohnt, dafür liefert diese Optik echt anständige Bilder. Tiefenschärfe is natürlich nicht wirklich vorhanden, aber um zu sehen, was man sehen muss reicht es allemal.

    M. P.
    25/Jan/2023

    Funktioniert perfekt
    Hätte mir nicht erwartet so eine gute Qualität und Auflösung von so einem kleinen Gerät zu erhalten. Echt top!

    A. R.
    24/Jan/2023

    Sehr umständlich.
    Es macht was es soll.

    C. K.
    20/Jan/2023

    TOP
    Super! handlich und hat herrlichen Zoom

    D. F.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Carson MicroFlip MP-250
Carson MicroFlip MP-250
Carson MicroFlip MP-250
Carson MicroFlip MP-250
Carson MicroFlip MP-250
Carson MicroFlip MP-250
Je bezoekt onze Nederlandse website.