DC Kush (Doctor's Choice) Feminized

(1)

DC Kush heeft geweldige genen en is een zalige indica-dominante strain die je echt niet mag missen. Ze biedt kracht, intense aroma's en smaken, plus een fatsoenlijke opbrengst en vette toppen. Deze strain scoort dus op alle vlakken. Zorg dat je zo snel mogelijk een afspraak maakt met deze soort van Doctor's Choice.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Doctor's Choice - DC Kush: Pure Indica-zaligheid

Het team van Doctor's Choice presenteert DC Kush. Deze krachtige, indica-dominante strain heeft indrukwekkende ouders: Afghani en OG Kush. Dan weet je vast wel dat je iets speciaals te wachten staat. Beide soorten staan voor kracht en dat werkt zeker door in DC Kush. En dat niet alleen; ze trakteert je ook nog op een zorgeloze en lonende kweekervaring.

Het kweken van DC Kush is een redelijk simpele taak. Ze is niet veeleisend en daarmee geschikt voor zowel beginnende als doorgewinterde kwekers. Daarnaast vraagt ze weinig onderhoud. Je hoeft haar alleen wat in toom te houden met wat licht snoeiwerk. Waarschijnlijk wil je wel een koolstoffilter installeren om de sterke Kush-geur tijdens de bloei te verdoezelen.

DC Kush is geschikt voor zowel binnen als buiten. Deze veerkrachtige plant gedijt daarbij in de meeste klimaten. De maximale hoogte bedraagt ongeveer 100cm, dus ze zal je kweekruimte niet overwoekeren. Binnen duurt de bloeiperiode ongeveer 8-9 weken. Hierna oogst je zo'n 300–400g/m². Buitenkwekers mogen begin oktober de schaar pakken. De opbrengst bedraagt dan 300–400g/plant. Dit is vrij fatsoenlijk voor een plant van dit formaat.

Na het oogsten, drogen en uitharden van de dichte, vette toppen, kun je er eindelijk van genieten. Het zal vast geen verrassing zijn dat je een krachtig, robuust Kush-aroma bespeurt met ondertonen van Diesel. Ze verwent je met soortgelijke smaken en fans van OG kunnen dan ook hun hart ophalen. Je proeft hoe dan ook een geweldige, allround, klassieke Kush-smaak.

Het THC-percentage schommelt daarbij rond de 20%. Haar effect is zeer indica-achtig en ze hult je urenlang in een ontspannende deken. Experimenteer naar hartelust met deze unieke versie van de klassieke Kush. Bestel de zaden van DC Kush vandaag nog!

DC Kush (Doctor's Choice) Feminized Product Informatie
Merk Doctor's Choice
Ouders Afghani x Californian OG Kush
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken
THC 20%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor 350-400 gr/m²
Opbrengst Outdoor 350-400 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  29/Nov/2021

  My favorite kind of Doctor
  Very good!

  B. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
DC Kush (Doctor's Choice) Feminized
DC Kush (Doctor's Choice) Feminized
DC Kush (Doctor's Choice) Feminized
DC Kush (Doctor's Choice) Feminized